A kérdés:

Kedves Júlianna! 44 éves anyuka vagyok, több éve próbálkozom hogy ismét babás legyek, de nem sikerült, novemberben elkezdtünk meddőségi klinikára járni, jelenleg az utolsó vizsgálaton vagyunk túl amiben kiderült hogy mindkét petevezetékem elvan záródva. Olvastam fórumokon hogy avivában van elzáródásra us gyakorlat. Szeretnék érdeklődni hogy a VI.kerületben van e oktatás es csak 6 óra körüli időpontban lenne nekem jó. Az eötvös 10 ben mint ha lenne tanítás. Kérem hogy tájékoztasson a lehetőségekről. Köszönöm szépen, Üdvözlettel: Ágnes


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Ágnes,
így van, a torna a letapadásokra és az elzáródásokra is hatékony. Azokon a helyszíneken amit megemlít, ott csak gyakorló órák vannak. Ezeken pedig azok a lányok vehetnek részt, akik már a 4 órás betanuló foglalkozáson részt vettek. Hiszen ott már csak dolgozunk! :) Ha szeretne a tornával megismerkedni, akkor elsősorban a betanulást javaslom, és ezek hétközben esti órákban is vannak 17 órai kezdettel és néha hétvégéken is. Tájékozódni tud a részletes programról az avivastudio.hu weblapon. Ha szeretne Avivázni akkor várom szeretettel a foglalkozáson!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, én is babát várok! 3 hónapig vezettem a grafikont, és nagy nagy köszönettel tartozom a tervezettbaba.hu oldalnak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megismerhessem a szervezetem működését, az ovulációm pontos időpontját. Továbbá köszönöm, hogy a szinte végtelennek tűnő kíváncsiságomat és érdeklődésemet gyors, szakszerű válaszokkal igyekeztek kielégíteni. Még egyszer köszönöm, és mindenkinek ajánlom, aki babát szeretne! "

Erika

Lájkolj minket!