A kérdés:

Kedves Julianna, endometriózis IV. stádiumal, miómával műtöttek tavaly szeptemberben.fél éves gnrh injekción vagyok túl. Májusban lombik kezelést kezdek. 1 hét múlva szeretném kezdeni a tornát. Van egy 8 mm-es miómám, továbbá családalapítási szándékunk. A kontrolon endometriózisra utaló jelet nem találtak, viszont úgy tudom, hogy ezt vérből is szokták kimutatni. Nálam ez nem törént meg, csak UH-ot végeztek. Gondolom ez is elég ahhoz, hogy kizárják az endometriózist. Van-e esetleg olyan diéta, továbbá olyan gyakorlatsor ami endometriózisra, miómára, petevezeték elzáródásra, továbbá termékenység növelésre célszerű? Köszönöm válaszat! 28 éves hölgy


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves 28 éves hölgy,
mivel az endometriózis és a mióma is összefügg az ösztrogénekkel, ezért érdemes korlátozni vagy teljesen elhagyni a bevitelét a szervezetbe. Gondolok itt kozmetikai szerekre, csapvízre, szójára, cickafarkra és az állati fehérjékre. Ez már a gyógyulás felé vezető út, mivel segítjük a testet a regenerálódásban. Amennyiben elkezdené a tornát én szívem szerint több időt adnék a testnek, mint másfél hónap, akkor a lombik is eredményesebb lehetne, mert a szervezetet jobban felkészítettük. A torna végezhető miómánál, sőt ajánlatos is. Az egész 18 gyakorlatból álló tornasort kell végezni folyamatosan megállás nélkül és rendszeresen. A tornát csak akkor lehet végezni, ha az endometriózis valóban nem áll fenn.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Pozitív lett a tesztem, aminek nagyon örülünk. Sokat tanultam Önöktől és azoktól a felhasználóktól akik mindennapi tapasztalataikat megosztják a Fórumon. Első hónapban használtam ezt az oldalt és sikerült a baba. Biztatásként 39 éves vagyok és van esély ebben a korban is. Bár egészségesen élek, sok stresszben dolgozom, ettől függetlenül mindenkit bíztatok. Sok sikert mindenkinek. Köszönöm, hogy van ez az oldal!"

Csisze

Lájkolj minket!