A kérdés:

Kedves Julianna, másfél éve megállapították, hogy mindkét petevezetékem elzáródott. Ezután volt egy lombik-programunk (sikertelen), majd nemrég "megtanultam" az Aviva-tornát. A kérdésem mindössze annyi lenne, hogy ismer-e olyan nőt, akinek ez a módszer "feloldotta" a petevezeték elzáródást? Üdvözlettel: J.


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves J,
a kérdése nagyon furfangos. Mivel személyesen nem tartom fenn a kapcsolatot az Aviva torna kliensekkel, így nem tudom azt mondani önnek, hogy személyesen ismerem a gyógyultakat és a kismamákat. De a visszajelzéseikből igen! És ha azt kérdezi, hogy gyógyultak-e már meg petevezető letapadásból, akkor azt tudom mondani, hogy igen! Egy hölgyet háromszor is megműtöttek emiatt eredménytelenül. Később pedig az Aviva-módszer hozta el neki a gyermekáldást.
Írta, hogy "megtanulta" a gyakorlatsort, úgyhogy feltételezem az oktató ellátta önt az ehhez a problémához kapcsolódó információkkal. Örömteli és eredményes tornázást kívánok önnek a későbbiekben!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!