A kérdés:

Kedves Julianna, másfél éve megállapították, hogy mindkét petevezetékem elzáródott. Ezután volt egy lombik-programunk (sikertelen), majd nemrég "megtanultam" az Aviva-tornát. A kérdésem mindössze annyi lenne, hogy ismer-e olyan nőt, akinek ez a módszer "feloldotta" a petevezeték elzáródást? Üdvözlettel: J.


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves J,
a kérdése nagyon furfangos. Mivel személyesen nem tartom fenn a kapcsolatot az Aviva torna kliensekkel, így nem tudom azt mondani önnek, hogy személyesen ismerem a gyógyultakat és a kismamákat. De a visszajelzéseikből igen! És ha azt kérdezi, hogy gyógyultak-e már meg petevezető letapadásból, akkor azt tudom mondani, hogy igen! Egy hölgyet háromszor is megműtöttek emiatt eredménytelenül. Később pedig az Aviva-módszer hozta el neki a gyermekáldást.
Írta, hogy "megtanulta" a gyakorlatsort, úgyhogy feltételezem az oktató ellátta önt az ehhez a problémához kapcsolódó információkkal. Örömteli és eredményes tornázást kívánok önnek a későbbiekben!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Én is elmonhatom a nagy hírt, hogy 7 hónapi próbálkozás után, sikerült teherbe esnem. A weboldalatok segítségével, a pontos hőmérőzéssel és lejegyzésével meg tudtam határozni, mikor történik az ovuláció, ami az én esetemben kiderült, nem a középidőben van, hanem utána...DE segítségetekkel már az első hónapban megfogant a Kisbabánk! Most már "csak" vigyáznunk kell rá, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a következő még 8 hónapban! Köszönöm!"

Menor

Lájkolj minket!