A kérdés:

Kedves Julianna! 33 éves vagyok, van egy csodálatos 9 éves kisfiam. Egy éve diagnosztizáltak nálam az uterus jobb oldalán a petefészeknél egy 76x64 mm-es egyrekeszes, vaskos falú, sűrű bennékű cisztát. 3 havonta ellenőrzik ultrahangos vizsgálattal, sajnos ebben a formában van még mindig. A ciklusom 28 napos, óraműpontossággal működik. Az orvosom azt mondta, hogy a méreténél fogva már műthető lenne, de rám bízza, mert ha várok el is múlhat. Nagyon szeretnénk már egy újabb kisbabát és hallottam az Aviva módszerről. Az lenne a kérdésem, hogy milyen gyakorlatokkal kellene kezdenem. A könyvet most szeretném megrendelni. A kisfiam annak idején azonnal megfogant. Nagyon nagy baba volt, úgyhogy császármetszéssel segítették a világra. 4 éve volt egy vetélésem, azóta nem tudtam megfoganni. Hiszem, hogy a torna és az életmódváltás segíthet a problémámon. Előre is köszönöm a válaszát! Üdvözlettel, Cinike


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Cinike,
a tornát meg lehetne próbálni a cisztára. Kivétel, ha csokiciszta vagy dermoid cisztáról van szó. És talán a természetes teherbeesésnek is nagyobb lehetne az esélye. A hosszú 18 gyakorlat végzése ajánlott. Eredményes tornát!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Majdnem négy évi várakozás után fogant meg a kisbabánk. A tervezettbaba.hu-n 7 hónapig kísértem figyelemmel a ciklusomat és az ovulációs idők meghatározása is biztosan sokat segített, hogy most már én is anyuka lehetek. Jelenleg 15 hetes vagyok. Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön!"

Galagonya

Lájkolj minket!