A kérdés:

Kedves Julianna! 33 éves vagyok, van egy csodálatos 9 éves kisfiam. Egy éve diagnosztizáltak nálam az uterus jobb oldalán a petefészeknél egy 76x64 mm-es egyrekeszes, vaskos falú, sűrű bennékű cisztát. 3 havonta ellenőrzik ultrahangos vizsgálattal, sajnos ebben a formában van még mindig. A ciklusom 28 napos, óraműpontossággal működik. Az orvosom azt mondta, hogy a méreténél fogva már műthető lenne, de rám bízza, mert ha várok el is múlhat. Nagyon szeretnénk már egy újabb kisbabát és hallottam az Aviva módszerről. Az lenne a kérdésem, hogy milyen gyakorlatokkal kellene kezdenem. A könyvet most szeretném megrendelni. A kisfiam annak idején azonnal megfogant. Nagyon nagy baba volt, úgyhogy császármetszéssel segítették a világra. 4 éve volt egy vetélésem, azóta nem tudtam megfoganni. Hiszem, hogy a torna és az életmódváltás segíthet a problémámon. Előre is köszönöm a válaszát! Üdvözlettel, Cinike


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Cinike,
a tornát meg lehetne próbálni a cisztára. Kivétel, ha csokiciszta vagy dermoid cisztáról van szó. És talán a természetes teherbeesésnek is nagyobb lehetne az esélye. A hosszú 18 gyakorlat végzése ajánlott. Eredményes tornát!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!