A kérdés:

Szép estét! Meg szeretném kérdezni, hogy milyen tornát kell végezni a termékenységre? 2 éve nem sikerül a baba. Kérem tanácsát, hogy hol lehet megnéznem a tornát ...Szlovákiából vagyok....Tímea


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Tímea,
Ebben az esetben van lehetőség skype-on videokapcsolatban is konzultálni, tornázni és betanulni. Ez egy teljes értékű foglalkozás. Ha önnek ez alkalmas, vegye fontolóra. Amúgy a termékenységre a 18 gyakorlatot kell végezni. A termékenységünk nagyon sok összefüggés mentén alakul, amire az oktatás keretében ki is térünk, hogy több eséllyel induljon el ezen az úton.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, én is babát várok! 3 hónapig vezettem a grafikont, és nagy nagy köszönettel tartozom a tervezettbaba.hu oldalnak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megismerhessem a szervezetem működését, az ovulációm pontos időpontját. Továbbá köszönöm, hogy a szinte végtelennek tűnő kíváncsiságomat és érdeklődésemet gyors, szakszerű válaszokkal igyekeztek kielégíteni. Még egyszer köszönöm, és mindenkinek ajánlom, aki babát szeretne! "

Erika

Lájkolj minket!