A kérdés:

Kedves Júlia! Változó kori tünetek, rövid ciklus, erős vérzés miatt csinálom a tornát. A kérdésem az lenne,hogy a menstruáció alatt is lehet végezni a tornát? Melyik gyakorlat segiti,hogy a vérzés gyengébb legyen? 1 hónapja végzem a tornát a cikluson 19-21-ről 23-rá nőtt, de avérzésem nagyon erős és 5-6 napig tart, mellette gyógyteákat iszom a vérzés csillapítására. Bubibaba


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Bubibaba,
A vérzés alatt nem szükséges tornázni. Cickafark teát pedig semmiképpen ne fogyasszon! És a teákat csak kúraszerűen fogyassza, semmiképpen ne folyamatosan, hónapokon keresztül. Kevesebb savas táplálék bevitelével lehet még a vérzésen csillapítani. Például, éhgyomorra ne kávét és péksüteményt fogyasszon. Több nyers gyümölcsöt és zöldséget egyen, akár főétkezések előtt. Fontos ilyenkor több lúgos táplálék bevitele, hogy segítsünk a szervezet munkáját a havi méregtelenítéskor.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Két hónapja találtam meg ezt a honlapot. Párommal augusztusban jutottunk el arra az elhatározásra, hogy szeretnénk 7 év után egy második gyermeket. Eddig nem sikerült, de az oldal segítségével ez most összejött. Nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget."

Éva

Lájkolj minket!