A kérdés:

Kedves Júlia! Változó kori tünetek, rövid ciklus, erős vérzés miatt csinálom a tornát. A kérdésem az lenne,hogy a menstruáció alatt is lehet végezni a tornát? Melyik gyakorlat segiti,hogy a vérzés gyengébb legyen? 1 hónapja végzem a tornát a cikluson 19-21-ről 23-rá nőtt, de avérzésem nagyon erős és 5-6 napig tart, mellette gyógyteákat iszom a vérzés csillapítására. Bubibaba


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Bubibaba,
A vérzés alatt nem szükséges tornázni. Cickafark teát pedig semmiképpen ne fogyasszon! És a teákat csak kúraszerűen fogyassza, semmiképpen ne folyamatosan, hónapokon keresztül. Kevesebb savas táplálék bevitelével lehet még a vérzésen csillapítani. Például, éhgyomorra ne kávét és péksüteményt fogyasszon. Több nyers gyümölcsöt és zöldséget egyen, akár főétkezések előtt. Fontos ilyenkor több lúgos táplálék bevitele, hogy segítsünk a szervezet munkáját a havi méregtelenítéskor.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Elmúltam 40 éves, sajnos volt egy spontán vetélésem... De most kisbabát várok. A Tervezettbaba.hu segítségével 5 hónap után teherbe estem. Itt szeretném még egyszer megköszönni Nektek, akik ezen az oldalon dolgoztok."

Ági
Budapest

Lájkolj minket!