A kérdés:

Kedves Julianna. Mióta Aviva tornázom a menstruációs vérzésem mennyisége szinte a minimálisra csökkent (a tisztasági betétre is csak a biztonságérzés miatt van szükségem), csak olyan pecsételő vérzésnek mondanám.... és azt is megfigyeltem, hogy többször jelentkezik olyan érzés, mint a menstruációs görcsök, csak enyhébbek, attól függetlenül, hogy a ciklus melyik szakaszában vagyok. Valamit rosszul csinálhatok? Vagy a vérzés mennyiségének csökkenése nem probléma? Köszönöm válaszát! Andi


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Andi,
a vérzés mennyiségének a csökkenése és a ciklusidő lerövidülése természetes dolog akkor, ha tornázunk. A további fájdalmak másra utalhatnak. Például ösztrogéndominanciára, ami a pecsételő vérzést is megmagyarázná az ön esetében. De a hasi görcsök jelenthetnek még miómát és endometriózist vagy éppen a gyógyulás jelei is lehetnek a torna mellett. Attól függ, hogy ön milyen problémára kezdett el tornázni és mi az ami még fennállhat önnél pillanatnyilag. Ezt sajnos nem tudhatom, így csak ötletelek. A torna a gyógyulási folyamatokat indítja be, de az életmóddal és a túlzott savbevitellel a szervezetet túl lehet terhelni.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak! 3 vetélés után találtam az oldalra, azt hittem már a teherbe esés sem fog menni ennyi műtét után. Már a 2. hónap után sikerült! Köszönöm az oldalnak, hogy ilyen érthetően leírják mi miért van és hogy melyik hormon mit okoz. Igazából egy érdekes kísérletnek indult részemről de már a 13. hétben vagyok! Köszönöm még egyszer. :) Sok sikert kívánok a többi "babavárónak" is!"

BMZS77

Lájkolj minket!