A kérdés:

Jó napot Julianna! Angyalaka vagyok, 36 éves azt szeretném kérdezni, hogy nekem már van 2 gyerekem az előző házasságomból, és még volt 2 terhesség megszakításom évekkel ezelőtt, és fel volt kötve a méhem hogy többé ne essek teherbe. De az idő is lejárt már nem tudom mikor, de azóta, szedtem fogamzásgátlót mikor rigevidont vagy valami injekciót is kaptam, mert volt rá eset hogy megjött a menszeszem 3szor is egy hónapban. Most van egy új párom 8 hónapja, aki nagyon szeretné ha lenne babánk, de eddig még nem sikerült teherbe esnem. Azt is szeretném még megmondani, hogy szeptember 10-ig szedtem a fogamzasgátlót, de aztán megszakítottam és védekeztünk 3 hónapig, mert így mondta a nőgyógyász. Betartotuk és január óta próbálkozunk, de eddig sikertelenül, azért azt szeretném kérdezni, hogy én még teherbe eshetek ha mindezek meg történtek velem? Előre is köszönöm a mielőbbi válaszát! Üdvözlettel: Angyalka Erdőszentgyörgyről, Maros megye, Románia.


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Angyalaka,
nagyon örülök, hogy Erdélyben is vannak olvasóink!
A havi háromszori vérzés okát jó lenne felfedni, mert az is akadálya lehet a teherbeesésnek, amennyiben hormonális probléma van a háttérben vagy éppen endometriózis. De ha a nőgyógyász nem lát semmilyen egészségügyi akadályt, és ön teljesen egészséges, akkor éljenek minden lehetőséggel a teherbeesés érdekében. Gondolok itt például a TervezettBaba.hu módszerére. És ha nőgyógyászati betegség van a háttérben, akkor pedig az Aviva tornával lehet kezelni őket. Fontos, hogy endometriózis esetén nem szabad Aviva tornázni! De arra is van megoldás. Érdeklődésére megküldöm önnek.
Ha van az ismerősei körében olyan nőgyógyász, aki elvégezne önnek egy kivizsgálást az megkönnyítené a kérdései megválaszolását. Mindemellett érdemes a menstruációs ciklust is rendszeressé tenni. Mivel szedett fogamzásgátlót (bár nem tudom mennyi ideig) ezért jó lenne annak ártalmainak csökkentése is. A nyálkahártya megerősítése pl. Erdélyben Aradon, Szatmárnémetiben és Nagyváradon is vannak Aviva oktatók akik, szívesen segítenek önnek a természetes gyógyulásban, teherbeesésben. De ha nincs módja utazni, akkor a kivizsgálás után - a leletek tükrében - szívesen konzultálok Önnel akár elektronikus levélben is.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Kiemelkedő az ügyfélkapcsolati odafigyelés, melyet ritkán tapasztal az ember."

Petra
Budapest

Lájkolj minket!