A kérdés:

Kedves Julianna! Én most kaptam meg az első GNRH injekciós kezelést, mert egy laparoskopiás műtét során bebizonyosodott, hogy a húgycsövemhez nagyon közel endometriozisom van. Még 2 szurit fogok kapni és utána kezdik el stimulálni a méhem. Az lenne a kérdésem, hogy Bajához közel, esetleg Szekszárdon mikor lenne AVIVA torna tanfolyam? Mert lennénk egy páran akiket érdekelne itt a környéken. És hogy nekem mennyire lenne hatékony a torna? Üdvözlettel : Anett


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Anett,
endometriózis esetében tilos Aviva tornázni! De amint meggyógyul belőle, gyorsan el kell kezdeni, hogy helyre álljon a hormonális szint. Szigorú diétával meg lehet gyógyulni belőle természetes úton is. Hús- tej- cukor és szójamentes koszttal eredményeket lehet elérni. A diétával kiéheztetjük az endometriumot, ami kb. 3 hónap alatt felszívódik. És utána jöhet a torna! Szekszárdon Kriskó Krisztina oktatót tudják elérni, aki segít önöknek a torna elsajátításában.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Köszönöm a TervezettBaba oldalnak, 5 hónap próbálkozás után pozitívat teszteltem, orvosom is megállapította az 5 hetes terhességet. Csodás babavárást mindenkinek!"

Mesike

Lájkolj minket!