A kérdés:

Kedves Julianna! Megvan nekem az Aviva torna mindkét kötete. Már próbáltam is tornázni és a 32-34 napos ciklusom rögtön 28-29 napos lett. Nagyon megörültem. A kérdésem az lenne, hogy honnan tudhatom biztosra, miközben tornázom, hogy nem vagyok-e már terhes? Félek, hogy nehogy pont ez okozzon vetélést. Az ovuciós gyakorlatokat végeztem eddig. Segítségét előre is nagyon köszönöm. Üdvözlettel: KAL1977


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves KAL1977,
Menstruációs problémákra inkább a 18 gyakorlatot ajánlom. De ha jól értem önt, akkor csak az ovulációs tornát végzi. Gondolom ilyen problémái is vannak. De a kérdésére válaszolva. :) A terhességi tesztek megbízhatóan mutatják ki a terhességet. A torna vetélést nem okozhat, ha helyesen végzi a gyakorlatokat! A pozitív teszt után pedig abba kell hagyja a tornát. További eredméynes gyakorlást kívánok!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Négy hónap után ma reggel halvány pozitív tesztem lett. Köszönöm szépen az oldalnak a segítséget, és azt is, hogy ez alatt az idő alatt jobban megismerhettem a szervezetem működését. Érdekes volt figyelni a ciklusom alatt mennyi minden változik. Köszönöm szépen! Drukkolok mindenkinek, egészséges terhességet, boldog babázást kívánok!"

lilla72

Lájkolj minket!