A kérdés:

Kedves Julianna! Megvan nekem az Aviva torna mindkét kötete. Már próbáltam is tornázni és a 32-34 napos ciklusom rögtön 28-29 napos lett. Nagyon megörültem. A kérdésem az lenne, hogy honnan tudhatom biztosra, miközben tornázom, hogy nem vagyok-e már terhes? Félek, hogy nehogy pont ez okozzon vetélést. Az ovuciós gyakorlatokat végeztem eddig. Segítségét előre is nagyon köszönöm. Üdvözlettel: KAL1977


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves KAL1977,
Menstruációs problémákra inkább a 18 gyakorlatot ajánlom. De ha jól értem önt, akkor csak az ovulációs tornát végzi. Gondolom ilyen problémái is vannak. De a kérdésére válaszolva. :) A terhességi tesztek megbízhatóan mutatják ki a terhességet. A torna vetélést nem okozhat, ha helyesen végzi a gyakorlatokat! A pozitív teszt után pedig abba kell hagyja a tornát. További eredméynes gyakorlást kívánok!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!