A kérdés:

Kedves Julianna! 26 éves vagyok, s fél éve próbálkozunk a babáért. Rendszertelen volt a ciklusom, melyet fogamzásgátloval "hoztak helyre" (6 évig).Májustól nem szedem, így a rendszertelenség visszatért, végul duphastonnal sikerult 27 napra "beállítani". Novembertől viszont nem szedem, hanem voltam Győrben tanfolyamon, s azóta Aviva tornáztam heti 1-2 alkalommal. Azóta viszont még mindig nem menstruáltam. A kérdésem a következő lenne: -Mennyi a minimális nap, aminek el kell telnie két torna kozott? -Lehetséges, hogy a torna elvékonyítsa a méhnyálkahártyát, és ennyire "szétdobálja" a ciklust, hogy már több mint 1 hónapot késik, és terhességnek nincs jele? Válaszát előre is köszönöm! Üdvozlettel Andrea


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Andrea,
először is a győri oktatót javasolnám, hogy vegye fel vele a kapcsolatot. Ő többet tud a jelenlegi helyzetéről, találkoztak, szerintem bővebb tájékoztatást tud adni, mint én, ezen kevés információ után. De így "látatlanban" azt javaslom, hogy először állítsa be a vérzését erős tornával és utána tornázzon a babára, lágy tornával, szorítások nélkül. Amíg erősen tornázik, védekezzen az Aviva tornával. Gondolom erről is esett szó az oktatáson. Ha erősen tornázik, akkor a vérzést hamar rendbe lehet tenni, de nem heti egy gyakorlással, hanem kettővel, pár nap elteltével. Terhesség esetén, tilos tornázni!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Négy hónap után ma reggel halvány pozitív tesztem lett. Köszönöm szépen az oldalnak a segítséget, és azt is, hogy ez alatt az idő alatt jobban megismerhettem a szervezetem működését. Érdekes volt figyelni a ciklusom alatt mennyi minden változik. Köszönöm szépen! Drukkolok mindenkinek, egészséges terhességet, boldog babázást kívánok!"

lilla72

Lájkolj minket!