A kérdés:

Kedves Julianna! 41 éves vagyok, van egy 9 éves kisfiam. Másfél éve terhes lettem, de sajnos a 10.-ik héten elveteltem. Azóta próbálkozunk, de sikertelenül. Az orvos szerint nincs probléma, clomid-ot ajánlott, 3 hónapig kipróbáltam, de nem hozott eredményt és nem is szeretném tovább szedni, a mellékhatásokat tekintve. Lelkileg nehezen bírom, a kisfiam kistesót szeretne. Az Aviva torna az utolsó reményem. Külföldön élek, a közelemben nincs oktatas. Magyarországról megszereztem mindkét kötetet, és csinálom a gyakorlatokat. Bizonytalan vagyok, hogy melyik sorozatot csináljam? Az egyszerű módszert, vagy a rövidítettet, vagy az ovulációs gyakorlatokat? Mindennap próbalkozok beiktatni legalább fél órat a tornára, és eddig felváltva csináltam, hol ezt hol azt. Szeretnék tanácsot kérni, hogy hogy lenne a leghatásosabb, hogy minnél korábban babám legyen? A ciklus első felében hogy tornázzak, és a második felében? A ciklusom 24 -25 napos. Válaszat előre is köszönöm! Giovi


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Giovi,
Megértem, hogy nem szeretne gyógyszerrel élni, és hogy a teste is rosszul reagál erre. De nem kell lemondania tanulás lehetőségéről a nagy távolság miatt! :) Az nem akadálya az együttműködésünknek, videos és skypos konzultációt tarthatunk és ugyanúgy konzultálhatunk mintha itt lenne.
Sajnos ezen a fórumon nem tudom önnek átadni több óra ismeretét és a fizikai gyakorlást és a ciklusát is jó lenne rendbe tenni. Ha szeretne tornázni várom szeretettel a konzultációs órákra! Nálam tud jelentkezni privátban az avivastudio@gmail.hu mail címen.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Majdnem négy évi várakozás után fogant meg a kisbabánk. A tervezettbaba.hu-n 7 hónapig kísértem figyelemmel a ciklusomat és az ovulációs idők meghatározása is biztosan sokat segített, hogy most már én is anyuka lehetek. Jelenleg 15 hetes vagyok. Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön!"

Galagonya

Lájkolj minket!