A kérdés:

Kedves Julianna! Petefészekcisztával műtöttek 2,5 éve, és kiderült, hogy endometriózisom is van. Feloldották az összenövéseket, és azonnali gyermekvállalást javasoltak. Majd kiderült, hogy kimerülőben vannak a petefészkeim (28 évesen). Műtét után 9 hónappal babát vártam (lombik), addig nem okozott gondot az endometriózis. Terhesség és szoptatás miatt 17 hónapig nem menstruáltam. 5 hónapja újra van ciklusom, minimális kilengéssel. Jól érzem magam, nincsenek fájdalmaim, férjemmel úgy gondoltuk, gyorsan "összehoznánk" a kistestvért, míg a petefészkeim is dolgoznak. Voltam 4 órás oktatáson, hiszek abban, hogy a torna segítségével sikerülhet. Petevezetékeim 4 éve átjárhatóak voltak, azóta nincs róla infóm. Ön mit javasolna számunkra kezdésnek? A 4 órás torna után nagyon jó érzés volt, az alhasam nagyon elkezdett dolgozni, jó értelemben! Ez a ciklusom 11.napján volt. Válaszát előre is köszönöm: Eszter


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Eszter,
ha jól értem levelét, akkor az endometriózisa már nem áll fenn. És a többi probléma is megoldódott. Akkor azt javaslom, hogy továbbra is nyugodtan tornázzon rendszeresen és ha lehetséges, akkor az étrendjét és az életmódját is vizsgálja felül, az is sokat segíthet. Az Aviva oktatója pedig biztos elmondott önnek sok lehetséges megoldást az életminőség javításáról és a PH egyensúlyról és a Jónás napról. Ezt mind építse bele hétköznapjaiba és akkor nagyobb eséllyel állhatnak a baba-program elé.
Örömteli tornát kívánok!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sziasztok! Mariann vagyok 38 éves. Mi a párommal több mint egy éve próbálkoztunk míg rá nem találtam erre az oldalra. Nagyon sokat köszönhetek neki és az itt együttműködő orvosoknak is. Hála Istenek 5 hetes terhes vagyok! Ez mindössze 4 hónap alatt sikerült. Ne aggódjatok, mindenkinek sok sikert kívánok! És köszönöm még egyszer a tervezettbaba.hu-nak :)))"

Mariann74

Lájkolj minket!