A kérdés:

Kedves Julianna!
18 hetes kismama vagyok és jelenleg kezdtem el az Aviva kismama tornát. Az a kérdésem,hogy heti hány alkalommal végezzem a tornagyakorlatokat és ahogy a könyvben szerepelnek a gyakorlatok,olyan sorrendben is végezzem azokat?
A másik kérdésem a szülés beindulásához kapcsolódik. Az első gyermekem császárral született,mert nem indult be a szülés,a mostaninál nagyon szeretném elkerülni a műtétet. Az Avivás kismama torna a szülés természetes beindítására is hatással tud lenni,ha elérkezik az idő,vagy létezik erre az esetre bármilyen gyakorlatsor,ami a segítségemre lehet?
Várom válaszait!
Köszönettel:
Erika


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Erika, nagyon örülök és GRATULÁLOK!!! A gyakorlatot hetente kétszer nyugodtan végezheti, abban a sorrendben igen, ahogyan a könyvben vannak. Amennyiben a földön ülős gyakorlatot nehezek lennének, nyugodtan lehet sámlin vagy széken is végezni őket. A szülés beindításához vagy a baba beforgatásához nagyon jó lenne ha a szülés előtt a férje be tudna menni a kórházba és a kicsi lábujj külső köröm része felől masszirozza a kisújjat a lábon sokáig. Ez beindítja a szülést 24-48 óra múlva körülbelül. Ez a bábáknak egy fontos fogása volt a régmúltban. További sikereket kívánok és örömteli tornát!
Üdvözlettel, Tóth Juli,
www.avivastudio.hu, tothjuli.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Köszönöm a TervezettBaba oldalnak, 5 hónap próbálkozás után pozitívat teszteltem, orvosom is megállapította az 5 hetes terhességet. Csodás babavárást mindenkinek!"

Mesike

Lájkolj minket!