A kérdés:

Kedves Julianna! 28 éves vagyok, párommal nagyon szeretnénk babát. Petevezeték letapadásom van, ciklusom nagyon rendszertelen amióta nem szedem a fogamzásgátlót. Hormonvizsgálatból kiderült hogy a prolaktin szintem kicsit magas. Szeretném az Aviva tornát végezni csak nem tudom hogy a dolgozó zónát be kell-e szorítanom. Anita


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Anita!
Az említett problémákra nagyon hatásos az Aviva torna. A teljes válaszhoz jobb lenne egy konzultáció személyesen, mert többféle lehetősége is van. Alapvetően a baba-tornánál nem szabad szorítani. De a problémái indokoltá tennék a szorítást a gyorsabb gyógyulás reményében. Vagy például ovuláció előtt szoríthat, utána nem. Ez is egy lehetőség.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!