A kérdés:

Üdvözlöm! Bea vagyok, 32 éves. 1 évvel ezelőtt volt 1 missed ab műtétem a 12. héten. Azóta nem sikerül újra teherbe esenem. Elkezdődtek a kivizsgálások, de eddig minden rendben van, a petevezeték átjárhatósági vizsgálat következik szeptemberben és utána inszemináció. A kérdésem az lenne, hogy szeretném megvenni az Aviva módszer könyvet, és azt szeretném tudni, hogy az I. vagy a II. kötetet vegyem meg ha teherbeesés a cél? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Bea


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Bea,
ha a teherbeesés a cél, akkor az I. kötetet ajánlom. De a II. kötetben talál ovulációt serkentő tornát is. Viszont azt elkezdeni csak az I.-es kötet általános gyakorlatának pár hónapos végzése után ajánlom.
Sok sikert és élménygazdag tornát kívánok!
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"1,5 év próbálkozás után az első tervezettbaba.hu oldalon vezett grafikon segítségével a héten pozitívat teszteltem! :) Nagyon örülök hogy véletlenül bár de rátaláltam az interneten erre az oldalra! Köszönet! Kitartást mindenkinek!!!!!!!! Szerintem a négy legfontosabb dolog a sikerhez: egészség, pontos időzítés :) (nem könnyű) , csak pozitív gondolatok legyenek a témában és kitartás!"

Andrea

Lájkolj minket!