A kérdés:

Üdvözlöm! Bea vagyok, 32 éves. 1 évvel ezelőtt volt 1 missed ab műtétem a 12. héten. Azóta nem sikerül újra teherbe esenem. Elkezdődtek a kivizsgálások, de eddig minden rendben van, a petevezeték átjárhatósági vizsgálat következik szeptemberben és utána inszemináció. A kérdésem az lenne, hogy szeretném megvenni az Aviva módszer könyvet, és azt szeretném tudni, hogy az I. vagy a II. kötetet vegyem meg ha teherbeesés a cél? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Bea


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Bea,
ha a teherbeesés a cél, akkor az I. kötetet ajánlom. De a II. kötetben talál ovulációt serkentő tornát is. Viszont azt elkezdeni csak az I.-es kötet általános gyakorlatának pár hónapos végzése után ajánlom.
Sok sikert és élménygazdag tornát kívánok!
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sziasztok! Mariann vagyok 38 éves. Mi a párommal több mint egy éve próbálkoztunk míg rá nem találtam erre az oldalra. Nagyon sokat köszönhetek neki és az itt együttműködő orvosoknak is. Hála Istenek 5 hetes terhes vagyok! Ez mindössze 4 hónap alatt sikerült. Ne aggódjatok, mindenkinek sok sikert kívánok! És köszönöm még egyszer a tervezettbaba.hu-nak :)))"

Mariann74

Lájkolj minket!