A kérdés:

Kedves Julianna! Szeretném megtanulni az aviva torna mozdulatait, mivel sajnos 2 éve nem esem teherbe. A ciklusaim rendszeresek 27-29 napra van menstruációm. középidős nyákot is érzékelek, ebből arra próbálok következtetni hogy talán van peteérésem is. A baba mégsem jön. Készült hormonvizsgálat, ahol a testosteronom volt magas, illetve határértéken belüli pajzsmirigyértékem volt az endokrinológusom azt javasolta vigyük le eutirox 25mg os gyógyszer segítségével 1-3 közé. Februárba a vizsgálatkor ez a pajzsmirigy érték 4 volt. Egy héttel ezelőtt 2.905. Ezen kívül inzlinrezisztenciám van. Nem súlyos, így diétával és sporttal, fogyással próbálkozom karban tartani. A természetes dolgok híve vagyok, így gondoltam megpróbálnám a tornát is. Hol lehet jelentkezni? És mennyibe kerül az oktatás? Folyamatosan kell járni vagy csak míg betanul az ember, aztán otthon? Válaszát előre is köszönöm. Zsani


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Zsani,
örülök, hogy az alternatív módszerek felé is nyitott. Az Aviva tornával valóban rendbe tudja tenni a hormonális értékeit, a tesztoszteront éppúgy, mint a pajzsmirigyet. A gyakorlatok végzésével segíteni tudja a peteérés folyamatát is. Az inzulinrezisztencia miatt étrend és életmód felülvizsgálatot javaslok, önmagában a torna, legyen az bármilyen is, nem elégséges a regenerálódáshoz. Szükséges a testi folyamatokat más oldalról is segíteni.
A torna elsajátítható az Aviva Stúdióban. Budapesten és Százhalombattán tartok órákat. Jelentkezni az www.avivastudio.hu honlapon tud. Ezután minden további információt e-mailben megküldök önnek. A betanuló foglalkozás 4 órás, ami után már otthon tud majd gyakorolni hetente kétszer vagy eljöhet gyakorló óráimra is.
Nagyon komplex ez a gyakorlatsor, ezért mindenkinek ajánlom a gyakorló órákat, mert fontos a helyes kivitelezés a hatás elérése szempontjából.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Kiemelkedő az ügyfélkapcsolati odafigyelés, melyet ritkán tapasztal az ember."

Petra
Budapest

Lájkolj minket!