A kérdés:

Kedves Julianna! Babát szeretnénk, de mivel a 28 napos ciklusom ellenére sem sikeredett, így felkerestem az orvost, aki a balban 67 mm, a jobb petefészekben 54 mm csokicisztát vélt felfedezni. Következő menzesz után kontroll, hogy felszívódott vagy maradt. A mensi most múlt el, ami most valamiért 32 napra jött meg, bejelentkezek kontrollra is, de én a műtétet el szeretném kerülni, minden alternatív lehetőséget kipróbálok.Rábukkantam az avivára, vettem két könyvet és szeretném megkérdezni, hogy melyik gyakorlatokat kell csinálni, hogy mielőbb tűnjön a ciszta és jöjjön a baba. Mik a tapasztalatok ciszta ügyben? Mi van ha az orvos lapart javasol, kérjek még időt? Elég tanácstalan vagyok! Válaszát előre is köszönöm: Judit


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Judit,
az Avivával nagyon jó tapasztalatok vannak ciszta és mióma megléte esetén is. A lapart azért ajánlom, hogy az endometriózis esetét ki tudjuk zárni, ha szeretne elkezdeni tornázni. De ha endometriózisa van, akkor a műtét elkerülhető, csak kérem akkor szóljon, és átküldöm az alternatív lehetőségeket.
Tehát ha nincs endometriózisa, abban az esetben lehet elkezdeni a tornát.
Nincs olyan gyakorlat az Avivában, ami önmaga segít. A teljes gyakorlatsort kell gyógyulás esetére végezni rendszeresen és jól kivitelezve, amelyet elsajátíthat a 4 órás betanuló foglalkozásokon. Ciszták néhány ciklus alatt elmúlhatnak, de 3 hónap után a változás már kimutatható az ultrahangos vizsgálaton, ha rendszeres tornázik.
Jó egészséget!
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"A párom és én már egy ideje dolgozunk azon, hogy babánk legyen - eddig sajnos nem jártunk sikerrel. Most végre megtaláltam ezt az oldalt, amelyik profi módon tud nekünk segíteni."

S. Anna
Budapest

Lájkolj minket!