A kérdés:

Kedves Julianna! Pajzsmirigy alulműködéssel küzködöm, amitgyógyszeresen sikerült orvosolnom. Babát szeretnénk és elkezdtem az AVIVA módszert alkalmazni, annak érdekében, hogy elősegítsem a fogamzást. Nem szoktam minden hónapban ovulálni, de a ciklusom 28 napos és 4 napig tart a menstruációm. Olvasom mindkét könyvet. A könyv szerint a 14. napig az egyszerű gyakorlatokat kell végezni és utána inkább az ovulációt elősegítő gyakorlatokra koncentrálni. Igaz az, hogy babaprojekt előtt mellőzni kell a dolgozó zóna beszorítását? Nélküle nem igazán érzem hatásosnak a gyakorlatokat. Vagy érdemes lenne pár hónapig a gyakorlatokata beszoritással végezni (csak hogy rendszeres legyen az ovuláció) és utána próbálkozni? Meli


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Meli,
ha a torna hatására kevesebb gyógyszer kell majd szednie, akkor ne lepődjön meg! :) És javaslom, hogy konzultáljon az orvosával, hogy a gyógyszer szedése közben tornázik. A gyógyszerek blokkolhatják a saját hormonműködésünket, amit ön most a tornával aktivizálni fog. Tehát egymás ellen hatnak. Többen letették már a hormongyógyszert a rendszeres torna végzése mellett.
Én inkább pár hónap erős tornát szoktam ajánlani - eközben védekezéssel, Avivával - a torna megfelelő gyakorlataival, és pár hónappal később, jöhet a torna a fogamzásért - szorítások nélkül. Igen, a babára tornázók nem szorítanak a dolgozó zónában!
De mindez csak javaslat, mindenki úgy alkalmazhatja a tornát, ahogyan az neki megfelelő. Akár megfelezve a hónapokat ovuláció előtt és utáni időszakokra, akár időt adva magának és a testének a regenerálódásra. Mindkettő megoldás jó ugyanis. Ön pedig nagyon jól ráérzett mindkét megoldásra! Nagyon örülök neki!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Köszönöm a TervezettBaba oldalnak, 5 hónap próbálkozás után pozitívat teszteltem, orvosom is megállapította az 5 hetes terhességet. Csodás babavárást mindenkinek!"

Mesike

Lájkolj minket!