A kérdés:

Kedves Julianna! 30 éves nő vagyok, babát tervezünk a férjemmel. Ovulációmmal nem hiszem, hogy gond lenne, mert legtöbbször mindig megérzem a peteérésemet. Sajnos már volt egy vetélésem egy éve. Annak okaként pajzsmirigy rendellenességet állítottak fel, ami azóta sikeresen kezelve lett. Nekem van egy Aviva torna dvd-ém, tornáztam is rá, de nehéznek bizonyult. Újra szeretnék tornázni, ha a következő menstrucáióm is megjönne. Létezik olyan pár gyakorlat ami könnyebb, könnyű elsajátítani és segít a gyermekáldásban? Leírtak alapján is eltudom végezni. :) Vidéki városban élek és itt sajnos nincs aviva torna. :( Ezért kérném így a segítséget. Köszönöm!


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Hölgyem!
A levelében foglaltakra hatékony lehet az Aviva-módszer. Gondolok itt a vetélésre vagy a pajzsmirigy rendellenességre. Megerősíti a torna a méh izomzatát és a hormonális problémáink kezelésére is egyaránt alkalmas.
Amit a DVD-ről írt, az kíváncsivá tett, mert én még ilyet nem láttam! Szívesen megnézném, hogy mit tartalmaz. Amennyiben tudna nekem küldeni egy DVD-t annak nagyon örülnék.
Egy gyakorlatot természetesen nem tudnék kiemelni a sorból és nem is lenne értelme, mert a 18-as gyakorlatsort kellene végezni heti 2 alkalommal, rendszeresen, amíg a fogantatás megtörténik.
Országszerte vannak képzett Aviva-oktatók, így elképzelhető, hogy az önhöz közeli nagyvárosban is találna szakembert. Csak egyszer kell hozzá elmenni, és utána otthon pontosan, sikerrel végezhetné a gyakorlatokat.
És ha ír nekem egy e-mailt, szívesen postázom önnek az Aviva könyvet, ami még segítségére lehetne a tanulás folyamatában! Sok leírással, illusztrációkkal, esetközlésekkel.
Üdvözlettel, Tóth Juli
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"1,5 év próbálkozás után az első tervezettbaba.hu oldalon vezett grafikon segítségével a héten pozitívat teszteltem! :) Nagyon örülök hogy véletlenül bár de rátaláltam az interneten erre az oldalra! Köszönet! Kitartást mindenkinek!!!!!!!! Szerintem a négy legfontosabb dolog a sikerhez: egészség, pontos időzítés :) (nem könnyű) , csak pozitív gondolatok legyenek a témában és kitartás!"

Andrea

Lájkolj minket!