Többszöri sikertelen inszemináció

Tisztelt Doktor úr! Tanácstalan vagyok ezért fordulok önhöz! 27 éves vagyok másfél éve próbálkozunk a férjemmel hogy babánk szülessen de eddig sikertelen! Eleinte a labor hormon vizsgálataim rosszak voltak,rendszertelen volt a menszeszem de ezt szerencsére beállítottak így most már van peteéresem is! 5 inszeminácion vagyok túl! Mindegyik sikertelen sajnos! Eleinte clostyl begided szedtem és a gonal f 450 injekciót! Tüszőrepesztőnek pedig az ovitrrelt! 3 hónapja lecsereltük a clostylt, letrozolra ezt követően több tüszőm lett! Novemberben megműtöttek laparoszkopiával átvizsgáltak miért nem maradok várandós! A jobb oldali petevezetőm el van záródva és azt mondtak hogy nem is dugitják ki majd ha terhes leszek magától helyre jön! A bal oldali is elvolt dugulva de az nagy nyomásra most már átjárható! Én áprilisban voltam a magánrendelőben és kontraszt anyaggal megnézték az átjarhatóságit és azt mondák minden a 2 oké, műtét után már mást mondtak! Rákérdeztem az orvosra és azt válaszolta hogy egyik hónapról a másikra elzáródhat....létezik ilyen? Műtét után ismét stimulálás történt ultrahangon követtek a tüszőket es koncentráltak inszemkor a bal oldalra mivel az átjárható! Ismét sikertelen volt! Menszesz 5 napjan csinált ultrahangot ismét mert újabb inszemet javasolt de most ebben a hónapban nem tudta elkezdeni a stimulálást mivel talált mindkét oldalt 2 cisztát azt mondta ez a múlthónapi tüsző ami későn ért be! Kérdés ez.elmúlik magától? És mikor távozik? Azt mondta ilyenkor nagyobb a természetes úton való teherbe esés! Ez igaz? Egy utolsó inszemet javasol ha ebben a hónapban nem fogan meg a baba es utána lomnikra akar küldeni... a laborom mindig jó nekem is és páromnak is! Mit tanácsolna kedves doktor úr? Annyit még tudni kell 4 éve pánik beteg vagyok és sertralin sandoz 100mg gyógyszert szedek reggelente....de úgymond teljesen tünet mentes vagyok...azt mondják.ez nem.befojásolja a fogantatást mi a vélemenye? Várom mielőbbi tanácsát! Inofolicot iszom napi 2x es merckformin.xrt 1000est napi 1x a nodoki tanácsolta!


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Kérdező!
Szakmai szempontból már 5 inszemináció után lehetne lombik programra váltani. Levele alapján más tanácsot nehéz adni amivel közelebb lehetne juttatni a kívánt terhességhez.
Üdvözlettel Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ha egy gyermekre vágyó nő tisztában van ovulációja és termékeny napjai pontos idejével, nagyobb eséllyel esik természetes úton teherbe. A TervezettBaba.hu oldal ezt az információt nyújtja felhasználóinak."

Dr. Fülöp István
Meddőségkezelési részlegvezető főorvos
Róbert Károly Klinika

Lájkolj minket!