Szélsőséges információ

Kedves Doktor úr! Párommal a megszakításos módszerrel éltem, az ovulációt megelőző napokban. Biztosan időben történt az aktus megszakítása. Azonban nagyon sok, szélsőséges információt olvastam az előváladékról. Érdeklődnék, hogy a doktor úr szerint, ha ez az egy aktus történt, (második nem volt) mennyire kell aggódnom kell a terhesség létrejötte miatt? Nagyon köszönöm szíves válaszát!


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Kérdező!
Az első fontos tényező a kérdésben, hogy az ovulációhoz milyen közel van az ember ( minél közelebb annál veszélyesebb ).
A második fontos dolog, hogy amennyiben nem szeretne mostanában babát, akkor megfelelően ható fogamzásgátló módszer kellene ( a megszakításos nem túl hatékony ).
Üdvözlettel: Dr. Tekse István

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sziasztok! Mariann vagyok 38 éves. Mi a párommal több mint egy éve próbálkoztunk míg rá nem találtam erre az oldalra. Nagyon sokat köszönhetek neki és az itt együttműködő orvosoknak is. Hála Istenek 5 hetes terhes vagyok! Ez mindössze 4 hónap alatt sikerült. Ne aggódjatok, mindenkinek sok sikert kívánok! És köszönöm még egyszer a tervezettbaba.hu-nak :)))"

Mariann74

Lájkolj minket!