Szélsőséges információ

Kedves Doktor úr! Párommal a megszakításos módszerrel éltem, az ovulációt megelőző napokban. Biztosan időben történt az aktus megszakítása. Azonban nagyon sok, szélsőséges információt olvastam az előváladékról. Érdeklődnék, hogy a doktor úr szerint, ha ez az egy aktus történt, (második nem volt) mennyire kell aggódnom kell a terhesség létrejötte miatt? Nagyon köszönöm szíves válaszát!


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Kérdező!
Az első fontos tényező a kérdésben, hogy az ovulációhoz milyen közel van az ember ( minél közelebb annál veszélyesebb ).
A második fontos dolog, hogy amennyiben nem szeretne mostanában babát, akkor megfelelően ható fogamzásgátló módszer kellene ( a megszakításos nem túl hatékony ).
Üdvözlettel: Dr. Tekse István

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!