Sikertelen próbálkozás után Aviva-torna

Kedves Julianna!
Párommal már egy éve szeretnénk babát de sajnos még nem sikerült, olvastam sok helyen hogy aviva tornával segithető a fogantatás. Hol tudnék esetleg pár gyakorlatot elsajàtitani hogy otthonról is végezhessem, esetleg egy videó segítségével? Sajnos a lakòhelyem közelében nincs aviva oktató nincs mód rà hogy személyesen elmenjek. Köszönöm segítségét. Timi


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Timi!
Sajnos a módszerről nincs videó és nem is lesz. Hiszen ez egy összetett és egyéni célokat figyelembe vevő torna. Nem mindenki ugyanúgy tornázik. Az egyéni háttereket figyelembe kell venni, esetleg plusz gyakorlatok szükségesek.
Ezért, ha szeretné megtanulni a módszert, szívesen postázok önnek egy könyvet a gyakorlatok leírásával. De mégis azt tanácsolnám, hogy az első 4 órás egyszeri betanulásra személyesen utazzon el egy oktatóhoz, mert nagyon sokat tud segíteni a gyakorlatok kivitelezésében és az életmódtanácsok tekintetében is. Bízom benne, hogy sikerrel jár!
Üdvözlettel: Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sziasztok! Mariann vagyok 38 éves. Mi a párommal több mint egy éve próbálkoztunk míg rá nem találtam erre az oldalra. Nagyon sokat köszönhetek neki és az itt együttműködő orvosoknak is. Hála Istenek 5 hetes terhes vagyok! Ez mindössze 4 hónap alatt sikerült. Ne aggódjatok, mindenkinek sok sikert kívánok! És köszönöm még egyszer a tervezettbaba.hu-nak :)))"

Mariann74

Lájkolj minket!