Rózsaszínes nyák, lehet terhesség?

Tisztelt doktor Úr!
Ciklusaim 30 - 31 naposak. Január 15-én kezdődött a menstruációm, tehát körülbelül január 31-én volt peteérésem (17.nap).
Együtt voltunk a párommal 28-án és 30-án is. 28-án az együttlét után 1 órával a wc papíron kevés rózsaszínes maszat volt a nyákban, lehetséges, hogy a peteérés miatt lehetett? (nem volt "durva" az együttlét, sérülés nem lehetséges) Ilyet még sohasem tapasztaltam, egyszer sem fordult elő nálam ilyen "rózsaszínes maszat" (23 éves vagyok, 10 éve menstruálok, 6 éve élek aktív szexuális életet) 30-án is együtt voltunk,akkor nem tapasztaltam ilyesmit. 31-én viszont "tojásfehérje-szerű" nyák távozott belőlem, melyről azt olvastam,hogy az az ovuláció jele. Így, hogy az ezt megelőző napokban voltunk csak együtt, lehetséges a teherbeesés?
Kb. 27-én kezdődtek az apró görcseim, melyek peteérés alatt szoktak jelentkezni, és 30-án tapasztaltam őket utoljára. Akkor 31-én mégis mitől lehetett a nyúlós nyák? Reménykedhetem abban, hogy sikerült teherbe esnem?
Válaszát előre is köszönöm.
Tiszteletem


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Kitty!
Leírása alapján akár teherbe is eshetett. Az ilyen-olyan váladékkal nem kell - és nem is lehet rá pontosan mit mondani - foglalkozni. Akár a méhnyakon - tünetmentes gyulladás miatt - egy pici ér is megpattanhat.
Üdvözlettel: Dr. Tekse István

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Köszönöm a TervezettBaba oldalnak, 5 hónap próbálkozás után pozitívat teszteltem, orvosom is megállapította az 5 hetes terhességet. Csodás babavárást mindenkinek!"

Mesike

Lájkolj minket!