Rendszertelen menzesz, alhasi fájások

Üdvözlöm Doktor úr!
Évek óta küzdök a rendszertelen mensesszel ami eddig csak fogamzásgátlóval volt normális. Orvostól orvosig jártam ki ezt ki azt mondott rá mitől van ez.
volt már számos vizsgálatom, és a hormonvizsgálat megállapította, hogy nem több a férfi hormon a szervezetembe mint amennyinek kell lennie átlagosan. Ezek után volt rengeteg alhasi fájdalmam amivel szintén orvoshoz jártam, először vakbélre gyanakodtak, majd hüvelyi ultrahangra küldtek ahol kiderült hogy az egyik petefészkem nagyobb mint a másik, és hogy sok apró kis cisztám van a méhemben. Ezek után az orvosom még mindig csak a fogamzásgátló módszert ajánlotta, mivel elvileg ezek a kis ciszták még felszívódhatnak és ha majd leszek annyi idős hogy gyereket akarok akkor teszünk valamit az ügy érdekében. Moss most eljött ez az idő...Abbahagytam a gyógyszer szedését, 34-35 napra meg is jön a menszeszem, de 1 évis sikertelenül próbálkoztam párommal de nem volt sikeres eredménye. Múlthéten szintén orvoshoz mentem aki írt fel nekem Clostilbegyt és inofolice gyógyszereket, mondván hogy három hónap alatt ennek sikeresnek kell lennie. Viszont ha mégsem akkor menjek vissza és egy laporoszkópiáés műtéttel kifújatják a petevezetéket mert lehet hogy el van záródva, és akkor a páromnak sem ártana egy kis kivizsgálás.
Tanácsot szeretnék kérni, mert félek kicsit, hogy se vérvizsgálat sem egyéb más vizsgálatok nélkül bele merjek e vágni ebbe a gyógyszeres kezelésbe és nem e kellene elöbb más vizsgálatokra mennem. Előre is köszönöm a Válaszát: Nikolett


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Nikolett!
Meddőségben tapasztalt endokrinológus vagy nőgyógyász konzultációt javaslok. Természetesen részletesen körül kell járni a rendszertelen menzeszét, illetve az alhasi problémáit is.
Üdvözlettel Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás után, végre az én tesztem is két csíkos lett. Köszönet a Tervezettbaba-nak, itt derült ki, nem akkor van peteérésem amikor azt én gondoltam, hanem előbb!"

timcsike0718

Lájkolj minket!