Pozitív teszt

Tisztelt Doktor Úr!
1 spontán vetélés és 2 kémiai terhesség után pozitívat teszteltem a ciklus 24. napján. (3db pozitív teszt). A kérdésem az lenne, hogy a ciklusaim 33 naposak, hogyhogy ilyen hamar a 24. napon pozitívat mutat a teszt? 2 hete voltam hüvelyi uh-on, akkor a ciklus 10. napján voltam, ott még nem látott semmit. Alacsony a progeszteron szintem, szedem 3x1 naponta a Progesteron Exeltist. Remélem megmarad a baba, május 25-re kaptam időpontot nőgyógyászhoz.
Válaszát köszönöm.


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Kérdező!
A teszt már pár napos terhességet is képes kimutatni. Az ovuláció nem mindig a 33 napnak megfelelően történik, ennek nincs jelentősége, emiatt ne aggódjon.
Üdvözlettel Dr. Tekse István

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak! 3 vetélés után találtam az oldalra, azt hittem már a teherbe esés sem fog menni ennyi műtét után. Már a 2. hónap után sikerült! Köszönöm az oldalnak, hogy ilyen érthetően leírják mi miért van és hogy melyik hormon mit okoz. Igazából egy érdekes kísérletnek indult részemről de már a 13. hétben vagyok! Köszönöm még egyszer. :) Sok sikert kívánok a többi "babavárónak" is!"

BMZS77

Lájkolj minket!