Peteérés elősegítése Aviva-módszerrel

Kedves Julianna! 41 éves vagyok, van egy 16 éves és 6 éves ikergyermekeim. Mivel új kapcsolatban élek,,,szeretnénk közös gyermeket.Sajnos 2 évig szedtem fogamzásgátlót, abbahagyás után derült ki, hogy lecsapta a peteérést,elvékonyította a méhnyálkát, 2-szer norcoluttal kellet meghozni a mensest, az ám mérhetetlenül alacsonyra lecsapta. Petefészek működését és peteérést serkentésében szeretnék rásegíteni aviva tornával, bízom benne hogy visszafordítható a folyamat. Ebben szeretnek segítséget kérni, aviva tornára nincs alkalmam eljárni, nincs közelben.
Segítségét köszönöm.
Üdv, Edit


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Edit, az Aviva-módszer nagyon jó lenne önnek, mind a peteérésre, mind a méhnyálkahártyára jó hatással van. A könyv alapján el tud kezdeni tornázni, de ha elekad akkor javaslom, hogy skypon kérjen segítséget egy képzett oktatótól. Vagy a 4 órás foglalkozáson ha részt tud venni egyetlen alkalommal, utána már otthon is tudja végezni a gyakorlatokat, teljesen önállóan. Örömteli gyakorlást kívánok! Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!