Pecsételés gyulladás miatt

Kedves Doktor Úr!
Az elmúlt másfél hétben érdekes dolgokat figyeltem meg a testemmel kapcsolatosan, amit nem tudok mire vélni.
Babát tervezünk a párommal és ezért orvosi tanácsra elkezdtem szedni a femibion 800 terhesvitamint. Az utolsó ciklusom jan. 16-án kezdődött és a collisions 30-32 naposak. A párommal együtt voltunk 29-30-31-1-2. 31-én elkezdett enyhén görcsölni a hasam meg is lepődtem, de nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Aztán a görcsök napi szintűvé váltak, a melleim is kissé érzékenyebbek lettek, ami szokott a menzeszem előtt egy héttel jelentkezni, de nem ilyen korán.
Aztán febr. 5-én este eléggé görcsölt a hasam, de mikor pisilni mentem (már bocsánat) akkor a wc papíron enyhe rózsaszínes valami volt látható. Másnap csináltam ovulációs tesztet, gondoltam hátha az jelentkezik, csak elszámoltam magam, de negatív lett az eredmény. Ez a wc papíron látható enyhe vércseppek jelentkeztek egészen keddig. (5-6-7-8-9) nem minden alkalommal csak néha és nagyon halványan. Mellfeszülés és enyhe alhasi görcs kíséretében. (Kiemelkedően pénteken fájt csak 5-én) aztán szerdán már majdnem örültem hogy semmi, de estére megint picit jobban görcsöltem, már akkor is volt valami halvány a papíron, de csütörtök (azaz ma) reggelre már inkább nevezném pecsételésnek, amit láttam. Nem rózsaszín, nem is élénk piros vér, de azért barnának sem hívnám. Utána elmentem dolgozni és nem volt semmi komolyabb fájdalmam, csak a megszokott enyhe érzés. Aztán mikor befejeztem a munkát éreztem, hogy egyre inkább görcsöl a hasam. Kellemetlen volt az elején nagyon. És közben éreztem, hogy folyásom van. Persze megvártam, amíg hazaértem és mentem egyből a mosdóba, és akkor láttam hogy megint pecsételtem egyet. Ezek után elkezdett szúrni a hasam. Lefeküdtem, hogy pihentessem magam, és éreztem azt a közepén érezhető szúró fájdalmat. Kb. egy óra alatt megnyugodott a szervezetem és átment rajtam a görcsölés.
Most este is pecsételtem egyet, viszont nagyobb fájdalmam nincs. Érzem a pocakom, mint idáig előtte. Gyakran járok emiatt pisilni. De nem lehetek felfázva, mert semmi más fájdalmam nincs. A terhességi teszt nyilván meg negatív, hisz korai még, de nem tudom, hogy reménykedhetek, hogy baba van a dologban? Vagy vessem el a gondolatot?
Az orvosom csak 18-án tud fogadni, addig várnom kell, de nyugtalanító ez az állapot. Hozzátenném hogy takarító munkát végzek, így hajolnom emelnem elég sokat kell.
Önnek mi a véleménye?
Várom mihamarabbi válaszát


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:


Panaszai alapján nőgyógyászati vizsgálat szükséges, tünetei alapján gyulladás valószínű.
Üdvözlettel Dr. Tekse István

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, én is babát várok! 3 hónapig vezettem a grafikont, és nagy nagy köszönettel tartozom a tervezettbaba.hu oldalnak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megismerhessem a szervezetem működését, az ovulációm pontos időpontját. Továbbá köszönöm, hogy a szinte végtelennek tűnő kíváncsiságomat és érdeklődésemet gyors, szakszerű válaszokkal igyekeztek kielégíteni. Még egyszer köszönöm, és mindenkinek ajánlom, aki babát szeretne! "

Erika

Lájkolj minket!