Panaszos a bal vesém

Szép napot!
2 évvel ezelőtt a bal vesémnél Pyelon Plastikát végeztek hynes anderson szerint.
Most több mint egy fél éve, megint nagyon panaszos a bal vesém, és a jobb vesém is, iszonyatos fájdalmaim vannak, a fájdalomcsillapítók sem használnak.
Most voltam Hétfőn kontrollon, a szakorvosom szabadságon van így nem tudott megnézni, 31,-én tudok menni hozzá a magánrendelésére elküldtek teljes hasi ultrahangra a leletemen ez áll: A jobb vese üregrendszere tágabb, a pyelon extrarenailsan helyezkedik el, nagysága kb 53x18mm. A kehelyszárak kissé tágabbak,. Az előzményben bal oldalon pyelon plasztika szerepel, A bal vese pyelonja tágabb 86x42mm, részben extrarenalisan helyezkedik el, Tágabb kehelyszárak figyelhetők meg. Kőreflex egyik oldalon sem látható. A douglasban kevés szabad hasúri folyadék elkülönül. Pathológiás kokárda nem azonosítható. Az lenne a kérdésem, hogy mit lehetne tenni, és lesz szükség további műtétre az ultrahang alapján? Nagyon panaszos mind a két vesém, iszonyatosan fáj. Az alhasam is fájdalmas. 31.-én megyek az orvosomhoz, de addig is szeretném tudni, hogy mire számíthatok. A választ előre is köszönöm!! Tisztelettel: Judit


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Kedves Kérdező!
Sajnos így nem lehet megitélni a problémáját. Legjobb lenne a kezelőorvost felkeresni ill. ha nagyon panaszos a területi szakrendelésre ill kórházba elmenni.
Üdvözlettel,
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Kiemelkedő az ügyfélkapcsolati odafigyelés, melyet ritkán tapasztal az ember."

Petra
Budapest

Lájkolj minket!