Nyugtató szedése befolyásolja a teherbeesést?

Tisztelt Doktor Úr!
23 éves vagyok, kb. 4 hónapja próbálkozunk a teherbeeséssel, sajnos eddig eredménytelenül, bár a fogamzásgátlót csak fél éve tettem le, a dokim szerint idő míg sikerülhet.
Mégis nekem olyan gondom lenne, hogy egy régebbi betegség miatt (pánikzavar, agorafóbia) olykor nyugtató szedésére van szükségem. (frontin 0,5 mg)
A kérdésem az lenne. Ha babát szeretnénk, akkor mi a jobb a baba szempontjából, ha beveszem időnként a frontint? (heti 1 - 2 alkalom) vagy ha inkább tűröm a rosszullétet....
Rosszullét alatt hányingert, hányást esetenként ájulást értek.
Aggódom, ha sikerülne a baba project, nehogy ártsak neki.
Várom Megtisztelő Válaszát.


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Emese!
Az időnkénti - mindenképp szükséges - gyógyszer használat nem fog szerintem problémát okozni. Miután terhességi tesztje pozitív lesz, utána szükséges minimalizálni a gyógyszert.
Üdvözlettel Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Kiemelkedő az ügyfélkapcsolati odafigyelés, melyet ritkán tapasztal az ember."

Petra
Budapest

Lájkolj minket!