Nyereg alakú méh

Kedves Doktor Úr!
Nagyon szépen köszönöm megnyugtató levelét. Én írtam az: Okozhat-e gondot a mióma és a ciszta kérdést.
Nőgyógyászom nyári szabadsága miatt pozitív terhes tesztemre javasolta, hogy a megyei kórház szakrendelésén nézessem meg magamat (5+3 naposan). Az UH-t diag. szakasszisztens végezte, ő mondta ki azt, hogy : nem mondták magának, hogy kétszarvú méhe van? Őszintén szólva nem, pedig járok rendszeresen nőgyógyászhoz, készül mindig hüvelyi UH, a leleten mindig az szerepel, hogy rendes nagy uterus afv-ben, szabad környezetben.
Átvittem az UH eredményt az épp rendelő szakorvosnak, aki a papír alapján annyit mondott: Önnek nyereg alakú méhe van. És eddig biztos azért nem látták, mert nem nézték....most nagyobb a méhe, jobban látszik...
Bízom benne, hogy ha van is elváltozás minimális, így is tartok a korom miatt a problémáktól.
Köszönöm szépen még egyszer!


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Kérdező!
Örülök, hogy ha megnyugodott, minden jót kívánok!
Üdvözlettel: Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás, egy szomorú vetélés után végre újra kimondhatom, h kisbabánk lesz! Csupán 3 hónapig vezettem a görbémet az oldalon, már kicsit én is feladtam, mire pozitívat teszteltem. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam meg az élettől. Párom is felhőtlenül boldog. Jövő hét kedden látogatjuk meg a nőgyógyászomat. Addigra már több, mint 6 hetes leszek :) Nagyon szépen köszönöm a tervezettbaba.hu csapatának, h létrehozták ezt az oldalt. Számtalan kismamának és kispapának segítettetek!!! Köszönjük szépen!!!"

Rencsimókus

Lájkolj minket!