Lelet értelmezés

Tisztelt Dr. Tekse István!
Segítségét szeretném kérni az alábbi lelet értelmezésében:
UH: 60X40mm uterus. Endometrium vastagsága: 2X5,4mm bal oldalon 44X51mm vegyes echoszerk képlet látható, jobb oldalon 39X25mm echoszegény cystosus képlet látható. A kismedencében norm. áramlási viszonyok. Douglasban folyadék nincs.
Sajnos több mint 2 éve nem esek teherbe, az orvosom különböző hormon és egyéb eredményeket kért be, azután beszélünk a továbbiakról. Viszont engem addig is nagyon érdekelne, hogy a leletben leírtak mit is jelentenek. Ebben kérném szíves segítségét!
Előre is hálásan köszönöm!
Egy bizakodó 30 éves anyuka jelölt


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Kérdező!
2-3 hónap múlva kontroll UH javasolt a petefészek képletek miatt. A méhtest rendben van.
Üdvözlettel: Dr. Tekse István

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás, egy szomorú vetélés után végre újra kimondhatom, h kisbabánk lesz! Csupán 3 hónapig vezettem a görbémet az oldalon, már kicsit én is feladtam, mire pozitívat teszteltem. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam meg az élettől. Párom is felhőtlenül boldog. Jövő hét kedden látogatjuk meg a nőgyógyászomat. Addigra már több, mint 6 hetes leszek :) Nagyon szépen köszönöm a tervezettbaba.hu csapatának, h létrehozták ezt az oldalt. Számtalan kismamának és kispapának segítettetek!!! Köszönjük szépen!!!"

Rencsimókus

Lájkolj minket!