Lehetséges a spontán terhesség?

Kedves Doktor Úr!
A férjemnél fél éve teratozoospermiát állapítottak meg, 3% volt a morfológia. Azóta a javasolt vitamonokat szedte, a friss vizsgálati eredménye azonban nem változott, továbbra is 3% a morfológia. Minden más érték rendben van, összesen 105 millió spermium, 45% progresszív motilitás, DNS töredezettség 12%. 10 hónapja próbálkozunk a babával. UH-ja is rendben, nincs visszér. Ön szerint mennyiben rontja az esélyeinket a morfológia? Lehetséges így spontán a terhesség? Köszönöm szépen válaszát!


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Kedves Kérdező!
Igen lehetséges a spontán terhesség. Érdemes lenne HBA a tesztet is végezni. Ha az is rendben van akkor nem kell a morfológiai miatt aggódni.
Üdvözlettel,
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Pozitív lett a tesztem, aminek nagyon örülünk. Sokat tanultam Önöktől és azoktól a felhasználóktól akik mindennapi tapasztalataikat megosztják a Fórumon. Első hónapban használtam ezt az oldalt és sikerült a baba. Biztatásként 39 éves vagyok és van esély ebben a korban is. Bár egészségesen élek, sok stresszben dolgozom, ettől függetlenül mindenkit bíztatok. Sok sikert mindenkinek. Köszönöm, hogy van ez az oldal!"

Csisze

Lájkolj minket!