Lehet még gyerekem, vagy csak az örökbefogadás maradt?

Tisztelt Doktor ùr!33 èves vagyok es 5 ève szeretnèk kisbabàt,de sajnos nemreg szembesültünk azzal tènnyel,hogy nincs esèlyünk csak az örökbefogadàs.Doktor szerint a következö lelteimmel (3. Napi) egy halvàny esèlyünk.Lh/fsh hànyados 0,36 ;Fsh 9,0 ; LH 3,2; prolactin 243 ;ösztradiol 84,7; tesztoszteron 1,6; shbg107,8 ;szabad tesztoszteron index 0,015; Dhea-so4 6,09. Progeszteron 3,8 (21.napi),Amh 0,06.köszönöm vàlaszàt.


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Bettike!
Ellentmondó számomra a 0,06-os AMH és a 9-es FSH értéke. Egyebet elég nehéz mondani csak ezek alapján. Meddőségi szakkonzultáció javasolt az összes eddigi leletével.
Üdvözlettel Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Pozitív lett a tesztem, aminek nagyon örülünk. Sokat tanultam Önöktől és azoktól a felhasználóktól akik mindennapi tapasztalataikat megosztják a Fórumon. Első hónapban használtam ezt az oldalt és sikerült a baba. Biztatásként 39 éves vagyok és van esély ebben a korban is. Bár egészségesen élek, sok stresszben dolgozom, ettől függetlenül mindenkit bíztatok. Sok sikert mindenkinek. Köszönöm, hogy van ez az oldal!"

Csisze

Lájkolj minket!