Segítség

Rendszerünk pontos működésének bemutatását a részletes útmutatóban találod, ezt mindenképpen olvasd el!

Ha a mérések menetével, vagy általában a fogamzással kapcsolatos kérdésed van, akkor nézd meg a gyakori kérdéseket, hátha valaki már megkérdezte tőlünk azt, amit te is tudni szeretnél!

Ha az oldal használatával, a regisztrációddal vagy az előfizetéseddel kapcsolatban szeretnél segítséget kapni, akkor kérjük írj az ügyfélszolgálatunknak az ugyfelszolgalat@tervezettbaba.hu címre!

 


A legfontosabb tudnivalók

A tervezett baba működése

A TervezettBaba.hu működése

Amikor gyermekvállalásra készülsz és tudatosan próbálod megtervezni a gyermekáldás idejét, nagyon fontos, hogy tudd, mikor van az ovulációd, azaz hogy mikor van a legnagyobb esélyed a teherbeesésére.

Tovább a cikkhez
Részletes útmutató

Részletes útmutató

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogyan használd a leghatékonyabb módon oldalunkat, illetve megismertetjük veled rendszerünk legfontosabb funkcióit és képességeit.

Tovább a cikkhez
Termékeny napok

Termékeny napok

Segítünk neked a termékeny napok idejének meghatározásában, hogy a legnagyobb eséllyel vághassatok bele a babaprojektbe!

Tovább a cikkhez
Meddőség

Meddőség

Meddőségnek nevezzük, ha egy pár védekezés nélküli aktív nemi életet él és egy év után sem következik be teherbeesés.

Tovább a cikkhez
 
Hőmérőzés

Hőmérőzés

Tested alaphőmérséklete néhány tizedfokot emelkedik a tüszőrepedéskor, az úgynevezett ovulációkor. Ez a néhány tizedfok emelkedés mutatja legjobban a peteérésedet, az ovulációd.

Tovább a cikkhez
Hogyan működik az ovulációs teszt?

Hogyan működik az ovulációs teszt?

Az ovulációs tesztek a testedben található luteinizáló hormon (LH) szintjét mérik. Egészséges működés esetén minden ciklusod közepe táján megemelkedik az LH szinted, kiváltva a peteérést, ezt nevezik LH csúcsnak.

Tovább a cikkhez
Hogyan mérjem?

Hogyan mérjem?

Az oldal használata során Rád is nagy feladat hárul: tested bizonyos paramétereit (például ébredési hőmérséklet, hüvelyváladék minősége, méhnyak állapota) naponta meg kell mérned.

Tovább a cikkhez
Termékenységi tesztek működése

Termékenységi tesztek működése

Ha egy pár nem esik teherbe, a probléma forrása mindkét félben lehet (erre nagyjából 40-40% az esély), sőt akár mindkettőben is egyszerre.

Tovább a cikkhez
Babát szeretnék?

Babát szeretnék

Ha babát szeretnél – tudnod kell, mikor van a peteérésed, mikor vannak a termékeny napjaid. A petesejted mindössze 24 órán át életképes. Teherbeesés csak akkor lehetségees, ha a petesejted ez idő alatt találkozik egy spermiummal.

Tovább a cikkhez
Fogamzás

Fogamzás

A sikeres fogamzáshoz elengedhetetlen ismeret a termékeny időszakod pontos és előzetes ismerete - csak így tudod időzített együttlétekkel a maximálisra növelni az esélyeid a teherbeesésre.

Tovább a cikkhez
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
hirdetések

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Ovuláció kalkulátor

Ovuláció
Lájkolj minket!