Termékeny napok a ciklusodban

Segítünk a termékeny napok idejének meghatározásában, hogy a legnagyobb eséllyel vágj bele a babaprojektbe!

28 napos ciklus - a termékeny napok Ha babát szeretnél, tudnod kell mely napok a leginkább alkalmasak a teherbeesésre. A termékeny időszak csupán néhány napig tart, ezért nagyon fontos, hogy előre tudd, mikor jönnek el ezek a napok a ciklusodban.

Időzített együttlétekkel a fogamzás esélye nagymértékben növelhető.

Minden nő ciklusa más és más, egyéni értékekkel és sajátosságokkal. Nem mindenkinek van ugyanakkor az ovulációja (és így a termékeny napjai), még egyenlő hosszúságú ciklusok esetében sem. Rendszerünk segítségével megmérhetők egyéni ciklus értékeid és így a termékeny napjaid nagy pontosságal előrejelezhetővé válnak.

A TervezettBaba.hu a termékeny napjaid tudományos meghatározásához nyújt segítséget. Neked csak egy pontos hőmérőt és egy kis odafigyelést kell hoznod - mi pedig minden hónapban előre jelezzük számodra melyek termékeny napjaid a ciklusodban!

PRÓBÁLD KI TE IS!


Dr. Fülöp István

"Ha egy gyermekre vágyó nő tisztában van ovulációja és termékeny napjai pontos idejével, nagyobb eséllyel esik természetes úton teherbe. A TervezettBaba.hu oldal ezt az információt nyújtja felhasználóinak."

Dr. Fülöp István
Meddőségi részlegvezető főorvos
Róbert Károly Klinika

Dr. Szakács Zoltán

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, ambulancia vezetője
Kelen Magánkórház
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
hirdetések

Rólunk mondták:

"Pozitív lett a tesztem, aminek nagyon örülünk. Sokat tanultam Önöktől és azoktól a felhasználóktól akik mindennapi tapasztalataikat megosztják a Fórumon. Első hónapban használtam ezt az oldalt és sikerült a baba. Biztatásként 39 éves vagyok és van esély ebben a korban is. Bár egészségesen élek, sok stresszben dolgozom, ettől függetlenül mindenkit bíztatok. Sok sikert mindenkinek. Köszönöm, hogy van ez az oldal!"

Csisze

Ovuláció kalkulátor

Ovuláció
Lájkolj minket!