Indokolt az Inofolic szedése?

Tisztelt Doktor Úr!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Inofolic ajánlott-e olyanok számára, akiknek rendben vannak a hormonjai, van peteérés, ovuláció is, vagyis minden adott a babához, csak az valamiért mégsem akar jönni. Másfél éve próbálkozunk, a hormonsor rendben, peteérés , ovuláció rendben, a párom eredményei is rendben vannak. 2 hónapja estem át hsg-n, volt egy pici összetapadás, épp 3 hónapos várakozási időszakban vagyunk, de még nem jártunk eredménnyel. Hallottam erről az étrend-kiegészítőről,s nem tudom, hogy elkezdjem -e használni, vagy ne várjunk tovább és irány a meddősségi központ.Mindketten 30 évesek vagyunk. Válaszát előre is köszönöm!Ani


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Ani!
Komplex meddőségi kivizsgálás javasolt a másfél évre való tekintettel. Az Inofolic használata az Ön esetében fakultatív, biztos, hogy több ponton is egyébként segíti a folyamatot.
Üdvözlettel: Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ha egy gyermekre vágyó nő tisztában van ovulációja és termékeny napjai pontos idejével, nagyobb eséllyel esik természetes úton teherbe. A TervezettBaba.hu oldal ezt az információt nyújtja felhasználóinak."

Dr. Fülöp István
Meddőségkezelési részlegvezető főorvos
Róbert Károly Klinika

Lájkolj minket!