Húgyúti fertőzésnek lehet köze a vetéléshez?

JÓ Napot!

Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz hogy 6 hónapja folyamatosan baktériumos a vizeletem (2015.04.havi ikerterhességem 21 héten burok repedés miatt 1 petéjű ikrek lettek volna meg kelet szülnöm őket )Azóta vagyok így hogy folyamatosan baktériumos a vizeletem lehet hozzá köze a vetélésnek?:??? kapok kezeléseket (antibiotikumos) voltam uh vizsgálaton is ott is rendben találtak mindet kérdésem az lenne ez mellet eshetek-e teherbe befolyásolja-e 10.28-ái vérzésem ez miatt sötétebb színű volt. 4 éve próbálkozunk babával. 2013 -ba volt egy üres petezsákom amit elkapartak (molha terhesség)201404.havi be 8 hetesen elhalt mthfr homozigóta miatt későn derült ki.
Köszönöm válaszát.
Üdv:Tifani


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Tifani!
Mindenképp jobb lenne ha előbb meggyógyulna a folyamatos húgyúti fertőzésből. Az MTHFR eredménye miatt haematológiai konzultáció javasolt.
Üdvözlettel Dr. Tekse István

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"1,5 év próbálkozás után az első tervezettbaba.hu oldalon vezett grafikon segítségével a héten pozitívat teszteltem! :) Nagyon örülök hogy véletlenül bár de rátaláltam az interneten erre az oldalra! Köszönet! Kitartást mindenkinek!!!!!!!! Szerintem a négy legfontosabb dolog a sikerhez: egészség, pontos időzítés :) (nem könnyű) , csak pozitív gondolatok legyenek a témában és kitartás!"

Andrea

Lájkolj minket!