Herpesz vírus nemiszerven

Tisztelt Doktor Úr!!
36 éves férfi vagyok, a feleségemen a Nőgyógyász Herpesz vírust állapított meg a nemi szerven. Én nem tapasztaltam magamon egyenlőre semmit sem. Több éves élünk házasságban, és mind
ketten megbízunk egymásban. Fogalmam nincs, hogy hogyan jöhetett ez a fajta betegség? Nekem Ajakherpeszem van, ami 3 havonta általában elő is szokott jönni. Azt is mondta a nőgyógyász,
hogy akár több évig is lappanghat? Kérdéseim, azok lennének, hogy hogyan alakulhat ki ez a betegség? Valóban lappanghat több évig is? Illetve szeretném én is megnézetni magam. Urológust vagy Bőrgyógyászt keressek fel? Milyen vizsgálatra számíthatok? Meddig nem lehet nemi életet élni? Gyermekvállalás előtt vagyunk, úgy hogy elég rosszkor jött sajnos. Annak nem tudom, hogy van- e jelentősége, de 15 évvel ezelőtt, a nemi szervemen szemölcsök jöttök ki, ami Condilomavolt. Urológus Megoperált, azóta tünetmentes vagyok. HÍV, TPHA, RPR negatív volt.
Köszönöm válaszát előre is!


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Kedves Kérdező!
A herpesz vírus több évig lappanghat. Ha a nemi szerven nem volt kiütés úgy nem valószínű, hogy fertőzött. Vérből vírus szerológia kimutatja a fertőzést.
Üdvözlettel,
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás után, végre az én tesztem is két csíkos lett. Köszönet a Tervezettbaba-nak, itt derült ki, nem akkor van peteérésem amikor azt én gondoltam, hanem előbb!"

timcsike0718

Lájkolj minket!