Fertilitási státusz megítélése

Jó napot Doktor Úr
A nevem Bernadett, 23 éves vagyok és a férjemmel szeretnénk gyermeket, de nem jött még össze, 3 éve próbálkozunk. Nálam van a baj ugyanis petevezeték elzáródásom van, vagyis csak volt, ugyanis a napokban voltam egy magán orvosnál, aki átmosta a petevezetékeimet és csodák csodájára nagyon szépen folyt a konstartanyag a méhüregemben. A férjem minden esetre elment egy mikroszkópos spermaanalizisre ahol vannak eredmények, de nem tudom hogy jók e, na meg milyen eredmények a fontosak.
Pl van itt ilyen hogy
spermiumkoncentráció Millió/ml 137 15M/ml
spermiumszám Millió/ejak 274 39M/ejakulátum
Kérem segítsen hogy tudjuk, hogy a férjemnek kell e menni valamilyen további vizsgálatokra.
Előre is köszönöm bernadett


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Tisztelt Bernadett118!
Csak a számbeli paramátereket írta le, nem szerepel sem a hímivarsejtek mozgása ill. morfológia sem, sajnos ezek alapján a férje fertilitási státuszáról nem tudok nyilatkozni, egyébként így online módon nem is nagyon lehet a páciens vizsgálata és kikérdezése nélkül.
Tisztelettel: Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!