Félek a petevezeték átjárhatósági vizsgálattól

Tisztelt Doktor Úr!
2015 juliusaban a nőgyogyászom elkezdte a kivizsgálást,ugyanis babát szeretnénk,már több mint egy éve akkor is! Párommal minden rendbe,az én eredményeimmel nem volt megelégedve de még tájékoztatást sem adott róla hogy mik az eredmények es minek miennek kene lennie.
Aztan mondta h az én kivizsgálásombol hátra van egy petevezeték atmosasos műtét! Oktoberre megvolt az idopont,egyeb okok miatt lekellet mondanom.Kozben egy baratnom akinek mar van egy kislánya,javasolt nekem egy gyogyszert(Clostilbegyt), illetve egy másik orvost hogy irassam fel vele.Elmentem a doktor ur rendes volt felirta egybol a harom havi adagot,menzesz elso napjatol ot napig minden nap kettot szedjek! Most karacsonykor volt hogy megjott a menzeszem es az utolso harmadik dobozzal beszedtem! Elsonel biztosan volt peteeresem mert akkor csinaltam menopausas tesztet! De mar a masodik ota bizonytalan vagyok es nem tudom mi segithetne igazan,en ettol a laparoszkopias mutettol felek,es nem szeretnem megcsinaltatni! Inkabb gyogyszeres megoldas! Meg ismerosok azt mjak hogy tulzottan ra vagyok gorcsolve. Ebben van valami,de hogyan valtoztassak? Mit tegyek hogy konyebblegyen? Gyogyszer?
Valaszat elore is koszonom!
Üdvözlettel: Flóra


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Flóra!
A "görcsölésre",ha tényleg pszichésen ez megviseli, úgy pszichológiai konzultáció javasolt. Egyébként meddőségi szakemberhez kellene fordulni az eddigi összes leletével, látatlanban nem szabad semmiféle gyógyszert szedni.
Üdvözlettel Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!