Fájdalmas menstruációra melyik Aviva gyakorlat ajánlott?

Kedves Julianna,
Tanfolyam elvégzése után, már egy ideje gyakorlom a tornát. Az az igazság, hogy mivel engem ez nem érint, nem emlékszem a tanfolyamról, hogy melyik gyakorlat ajánlott azoknak, akiknek nagyon fájdalmas a menstruációjuk.
Megköszönném, ha ezt megosztaná velem, több barátnőm is van, akiknek olyan szinten fájdalmas, hogy csak erős fájdalomcsillapítókon tudják átvészelni ezt a pár napot, illetve legutóbb olyat is mesélt egy lány, hogy egész hányásig jutott, annyira rosszul van ilyenkor. (A tanfolyamot nem tudják elvégezni, mert itt, Franciaországban, nincs oktató, én viszont ezt nem szeretném megtanítani nekik, csupán egy-két gyakorlatot, ha ez is segíthetne valamit.)
Köszönöm a válaszát!
Eszter


Tóth Julianna Aviva-módszer oktató

Tóth Julianna - Aviva-módszer oktató válasza:

Kedves Szirmaie, a könyv 68-ik oldalán talál gyakorlatot fájdalom enyhítésére. Ez a láblengető gyakorlat (6) és a ciklus előtt egy héttel már lehet végezni naponta. Ami még enyhíti a fájdalmat az az étkezés. Ha többségében zöldséget és gyümölcsöt tartalmaz. Kerülendők a savasító élelmiszerek, kávé, buborékos, cukros, zacskós, feldolgozott készítmények. Éhgyomorra lehetőleg ne péksütemény csússzon le! :) Inkább egy smoothie. A helyes táplálkozás pozitív irányba változtatja meg a ciklus idején előálló kellemetlen problémákat, fájdalmakat.
Örömteli gyakorlást!

Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak! 3 vetélés után találtam az oldalra, azt hittem már a teherbe esés sem fog menni ennyi műtét után. Már a 2. hónap után sikerült! Köszönöm az oldalnak, hogy ilyen érthetően leírják mi miért van és hogy melyik hormon mit okoz. Igazából egy érdekes kísérletnek indult részemről de már a 13. hétben vagyok! Köszönöm még egyszer. :) Sok sikert kívánok a többi "babavárónak" is!"

BMZS77

Lájkolj minket!