Fájdalmaim vannak, folytathatom az Aviva tornát?

Kedves Júlianna!
Párommal kisbabát szeretnénk, ő 42 én 37 éves vagyok. 1 éve végeztek rossz citológia miatt egészségügyi kaparást amiből visszamaradt egy méhnyakgyulladás (kikezelték), majd IR-t diagnosztizáltak. Azóta, azaz 1 éve 10 napos vérzésim vannak 26 napos ciklusokkal, közti vérzéssel. Úgy tudom nem szabad végezni az Avivát a menstruáció első 2 napján, de nem tudom rám ez így vonatkozik-e, mivel nekem a menszesz a 4-6 napon a legerősebb, így én úgy gondolnám inkább ezeken a napokon hagyom ki. Jól gondolom? Ráadásul a 8-10 napon vannak a menstruációs fájdalmak, és hiába nem vérzek már erősen de ha tornázok (nemcsak Avivát), a fájdalom felerősödik, néha hányingerem is lesz. Erőltessem a tornát ilyenkor, vagy inkább pihenjek? Az utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy az IR miatt futni is szoktam, ez befolyásolja-e az Aviva hatékonyságát?
Válaszát előre is köszönöm!
Nomen


Tóth Julianna Aviva-módszer oktató

Tóth Julianna - Aviva-módszer oktató válasza:

Kedves Nomen, ebben az esetben a tornát nem ajánlom a vérzések alatt. Bárhány naposak is. A barnázások és a fájdalmak is a hormonok elcsúszását sejtetik. Ha privátban meg tud keresni, akkor többb dolgot át tudnánk beszélni. A futást a beágyazódás idejében nem ajánlanám, a testmozgás minden hormonális elcsúszásnál nagyon javallott. De az Aviva-módszerrel célirányosabban hatnánk a hormonális működésre, mint a futással. Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Én is szeretném megköszönni az oldalnak, hogy figyelemmel tudtam kísérni a ciklusom a hőmérséklet vezetésével. 2 hete teszteltem pozitívat, és ma voltam orvosnál, a 7. hét elején járok. Most már elhiszem, hogy tényleg terhes vagyok. Köszönöm!"

kicsiila

Lájkolj minket!