Fájdalmaim vannak, folytathatom az Aviva tornát?

Kedves Júlianna!
Párommal kisbabát szeretnénk, ő 42 én 37 éves vagyok. 1 éve végeztek rossz citológia miatt egészségügyi kaparást amiből visszamaradt egy méhnyakgyulladás (kikezelték), majd IR-t diagnosztizáltak. Azóta, azaz 1 éve 10 napos vérzésim vannak 26 napos ciklusokkal, közti vérzéssel. Úgy tudom nem szabad végezni az Avivát a menstruáció első 2 napján, de nem tudom rám ez így vonatkozik-e, mivel nekem a menszesz a 4-6 napon a legerősebb, így én úgy gondolnám inkább ezeken a napokon hagyom ki. Jól gondolom? Ráadásul a 8-10 napon vannak a menstruációs fájdalmak, és hiába nem vérzek már erősen de ha tornázok (nemcsak Avivát), a fájdalom felerősödik, néha hányingerem is lesz. Erőltessem a tornát ilyenkor, vagy inkább pihenjek? Az utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy az IR miatt futni is szoktam, ez befolyásolja-e az Aviva hatékonyságát?
Válaszát előre is köszönöm!
Nomen


Tóth Julianna Aviva-módszer oktató

Tóth Julianna - Aviva-módszer oktató válasza:

Kedves Nomen, ebben az esetben a tornát nem ajánlom a vérzések alatt. Bárhány naposak is. A barnázások és a fájdalmak is a hormonok elcsúszását sejtetik. Ha privátban meg tud keresni, akkor többb dolgot át tudnánk beszélni. A futást a beágyazódás idejében nem ajánlanám, a testmozgás minden hormonális elcsúszásnál nagyon javallott. De az Aviva-módszerrel célirányosabban hatnánk a hormonális működésre, mint a futással. Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!