Erős vérzés konizációt követően

Tisztelt Dr. Úr!
2013.12.03-án szültem egy egészséges kislányt. A hat hetes kontrollra nem tudtam időben visszamenni, mert a lánykám elkapta a rota vírust és 2 hónapig tartott, mire visszajutottam a dokihoz a rákszűrésre, az eredmény nem volt jó. Volt egy lézeres konizációm, majd a második eredményem sem volt jó, és újabb konizáció következett. Ami már jó eredménnyel zárult.
2014.02.10-én volt egy kaparásom, mert teherbe estem és a baba nem maradhatott meg. A kaparás elött is erős vérzésem volt, de az még belefért, viszont utána borzalmasan nagy mennyiségű a vérzésem és nagy darabos. Márciusban voltam rákszűrésen, ami megint jó lett, jeleztem a dokinak a nagy mennyiségű vérzést, hüvelyi ultrahangon megvizsgált, elváltozást nem talált. Kaptam conver gyógyszert, de nem használt. De a vérzés rosszabb: hol 25 napra jön meg, hol 28, hol 30. 1órát nem bír ki a super plusz éjszakai tampon meg a betét. Ömlik belőlem, a vécén ülök 10 perceket, mire betudok tenni tampont. Nagy darabok is távoznak . Legyengülök ettől az egész procedúrától. Ma egy extra nagy adag vér jött ki, amit éreztem, hogy kipottyant. A kérdésem: lehetséges a doki nem jól nézte meg a méhem? Lehetséges, hogy nem lehet látni a polipot, miomát? A daganatot a rákszűrés kimutatná, igaz? Fizetős a doki, tehát bízom benne. Jól átvizsgál, de ma megfordult a fejemben, másnak is meg kéne mutatni magam?
Válaszát előre is köszönöm!


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Érdemes lenne mással is megvizsgáltatnia magát szerintem is. Egy ilyen panasznak vagy szervi vagy endokrin oka (leginkább szervi, akár beszűkült a nyakcsatorna a konizáció után) lehet.
Üdvözlettel: Dr. Tekse István

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Én is elmonhatom a nagy hírt, hogy 7 hónapi próbálkozás után, sikerült teherbe esnem. A weboldalatok segítségével, a pontos hőmérőzéssel és lejegyzésével meg tudtam határozni, mikor történik az ovuláció, ami az én esetemben kiderült, nem a középidőben van, hanem utána...DE segítségetekkel már az első hónapban megfogant a Kisbabánk! Most már "csak" vigyáznunk kell rá, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a következő még 8 hónapban! Köszönöm!"

Menor

Lájkolj minket!