Endometriózis műtét és vetélés után csinálhatom az Aviva tornát?

Kedves Julianna!
Májusban műtöttek endometriózissal! Azután július elején pozitív lett a terhességi tesztem, sajnos augusztus közepén elkellet venni a babát. A kérdésem az lenne, hogy Ön szerint elkezdhetem a tornát?Tudom, hogy endometriózis mellett nem szabad, de elvileg nekem nincs, vagy csak kevés!
Válaszát köszönöm


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves jniki82!
A tornát ha az orvos engedi a mozgást - pár héttel a műtét után - akkor szabad, ha nem áll fent már az endometriózis. Bár nem tudom miért kellett elvenni a babát. Talán a hormonok miatt? De ha többet tudnék önről célirányosabban tudnék javaslatokat tenni. Vagy esetleg egy testelemzés után sok információt megtudhatunk. Erről a weblapomon olvashat részletesen. Ha a női szervek elégtelensége okozták a vetélést a torna segíthet, ha más, akkor testelemzést ajánlok. Mert anyagcsere zavarok vagy intoleranciák éppoly ludasak a vetélésekben. Várom szeretettel levelét, ha többet szeretne megtudni.
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!