Endometriózis műtét és vetélés után csinálhatom az Aviva tornát?

Kedves Julianna!
Májusban műtöttek endometriózissal! Azután július elején pozitív lett a terhességi tesztem, sajnos augusztus közepén elkellet venni a babát. A kérdésem az lenne, hogy Ön szerint elkezdhetem a tornát?Tudom, hogy endometriózis mellett nem szabad, de elvileg nekem nincs, vagy csak kevés!
Válaszát köszönöm


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves jniki82!
A tornát ha az orvos engedi a mozgást - pár héttel a műtét után - akkor szabad, ha nem áll fent már az endometriózis. Bár nem tudom miért kellett elvenni a babát. Talán a hormonok miatt? De ha többet tudnék önről célirányosabban tudnék javaslatokat tenni. Vagy esetleg egy testelemzés után sok információt megtudhatunk. Erről a weblapomon olvashat részletesen. Ha a női szervek elégtelensége okozták a vetélést a torna segíthet, ha más, akkor testelemzést ajánlok. Mert anyagcsere zavarok vagy intoleranciák éppoly ludasak a vetélésekben. Várom szeretettel levelét, ha többet szeretne megtudni.
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás, egy szomorú vetélés után végre újra kimondhatom, h kisbabánk lesz! Csupán 3 hónapig vezettem a görbémet az oldalon, már kicsit én is feladtam, mire pozitívat teszteltem. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam meg az élettől. Párom is felhőtlenül boldog. Jövő hét kedden látogatjuk meg a nőgyógyászomat. Addigra már több, mint 6 hetes leszek :) Nagyon szépen köszönöm a tervezettbaba.hu csapatának, h létrehozták ezt az oldalt. Számtalan kismamának és kispapának segítettetek!!! Köszönjük szépen!!!"

Rencsimókus

Lájkolj minket!