Emelkedett prolaktin

Kedves Tekse István Doktorúr!
Párommal nagyon szeretnénk már babát, 4 hónapja próbálkozunk, de sajnos nem jött még.
Én voltam már női hormon teljes kivizsgáláson(vérvétel alapján) minden eredményem jó volt kivéve a prolaktin hormon volt emelkedett(610). A kérdésem hogy erre az értékre gyógyszert kellene már szednem vagy teherbe tudok esni emelkedett prolaktinnal? Elevit Pluszt szedek jelenleg, és a kérdésem még az lenne hogy az Elevit mellé szedhetem-e a Mastodynon homeopátiás cseppet? ezt az emelkedett prolaktinra ajánlották. Válaszát és segítségét előre is nagyon köszönöm!


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Nórika!
A prolaktint többször szükséges megnézni, hogy kimondhassuk, hogy tényleg magas-e vagy sem. Ha igen, ezen érték mellett szükséges gyógyszer, illetve kivizsgálni, hogy mi okozza.
Üdvözlettel Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"1,5 év próbálkozás után az első tervezettbaba.hu oldalon vezett grafikon segítségével a héten pozitívat teszteltem! :) Nagyon örülök hogy véletlenül bár de rátaláltam az interneten erre az oldalra! Köszönet! Kitartást mindenkinek!!!!!!!! Szerintem a négy legfontosabb dolog a sikerhez: egészség, pontos időzítés :) (nem könnyű) , csak pozitív gondolatok legyenek a témában és kitartás!"

Andrea

Lájkolj minket!