Emelkedett prolaktin

Kedves Tekse István Doktorúr!
Párommal nagyon szeretnénk már babát, 4 hónapja próbálkozunk, de sajnos nem jött még.
Én voltam már női hormon teljes kivizsgáláson(vérvétel alapján) minden eredményem jó volt kivéve a prolaktin hormon volt emelkedett(610). A kérdésem hogy erre az értékre gyógyszert kellene már szednem vagy teherbe tudok esni emelkedett prolaktinnal? Elevit Pluszt szedek jelenleg, és a kérdésem még az lenne hogy az Elevit mellé szedhetem-e a Mastodynon homeopátiás cseppet? ezt az emelkedett prolaktinra ajánlották. Válaszát és segítségét előre is nagyon köszönöm!


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Nórika!
A prolaktint többször szükséges megnézni, hogy kimondhassuk, hogy tényleg magas-e vagy sem. Ha igen, ezen érték mellett szükséges gyógyszer, illetve kivizsgálni, hogy mi okozza.
Üdvözlettel Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!