Első inszemináció

Kedves Istvan!
Nagyon szepen megkoszonom a segitseget elore is, penteken volt az elso inszeminaciom, szoval igen tapasztalatlan vagyok,
A ferjem mozgekonysaga 29% volt, gyorsan mozgo 19% (ossz 3.5ml, 70millio/ml), vitalitas 34% es normal alak 8%. Emiatt ajanlottak az inszemet.
Minden rendben is ment, kaptam Clostyt es nott egy 24mm es tuszom (remeltem, hogy tobb fog), hartya pedig 12mm. Csutortokon 3kor repeszto, penteken 4kor inszem.
A beavatkozas utan olyan erosen feszult a mehem, hogy nem tudtam kiegyenesedni es elsotetedett a vilag amikor felalltam. A fajdalom nem csillapodott szombat estig, amikor pedig belazasodtam (38.5C). Ezzel egyidoben elkezdtem adagolni az Utrogestant (napi 3x2), a 21.napi progeszteronom 39 nmol/l volt. A laz egeszen hetfo reggelig tartott, azota rendben vagyok.
Az lenne a kerdesem, hogy esetleg megosztana velem a gondolatait a tortentekrol? Nem tudom mi allhat ennek a hattereben es aggodom amiatt, hogy sikerrel jartunk-e vajon ezek alapjan.
Koszonom!


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Kérdező!
Inszemináció után sem ilyen erős görcs, sem láz nem kellene, hogy legyen. Következő inszemináció előtt mindenképpen javasolnék - ha nem volt persze - HBA tesztet, amivel alátámasztható az inszemináció létjogosultsága.
Üdvözlettel: Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Majdnem négy évi várakozás után fogant meg a kisbabánk. A tervezettbaba.hu-n 7 hónapig kísértem figyelemmel a ciklusomat és az ovulációs idők meghatározása is biztosan sokat segített, hogy most már én is anyuka lehetek. Jelenleg 15 hetes vagyok. Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön!"

Galagonya

Lájkolj minket!