A kérdés:

Kedves Doktor Úr!
Alulműködő Hashimoto miatt Letroxot szedek 75 ug-t. IVF-re készülünk, ahol fogamzásgátló szedésével kell kezdenem (kb. 2-3 hétig). TSH értékem 1,7.
Azt szeretném kérdezni, hogy emelni kell-e a Letrox adagot ebben az időszakban? (a betegtájékoztatóban az állt, hogy fogamzásgátló szedése mellett szükség lehet a Letrox adag növelésére).
Köszönöm szépen a segítséget!
Flores


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Nincs emelésre szükség, nyugodjon meg.
Üdvözlettel Dr. Tekse István

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, én is babát várok! 3 hónapig vezettem a grafikont, és nagy nagy köszönettel tartozom a tervezettbaba.hu oldalnak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megismerhessem a szervezetem működését, az ovulációm pontos időpontját. Továbbá köszönöm, hogy a szinte végtelennek tűnő kíváncsiságomat és érdeklődésemet gyors, szakszerű válaszokkal igyekeztek kielégíteni. Még egyszer köszönöm, és mindenkinek ajánlom, aki babát szeretne! "

Erika

Lájkolj minket!