A kérdés:

Kedves Doktor Úr!
Alulműködő Hashimoto miatt Letroxot szedek 75 ug-t. IVF-re készülünk, ahol fogamzásgátló szedésével kell kezdenem (kb. 2-3 hétig). TSH értékem 1,7.
Azt szeretném kérdezni, hogy emelni kell-e a Letrox adagot ebben az időszakban? (a betegtájékoztatóban az állt, hogy fogamzásgátló szedése mellett szükség lehet a Letrox adag növelésére).
Köszönöm szépen a segítséget!
Flores


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Nincs emelésre szükség, nyugodjon meg.
Üdvözlettel Dr. Tekse István

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Én is elmonhatom a nagy hírt, hogy 7 hónapi próbálkozás után, sikerült teherbe esnem. A weboldalatok segítségével, a pontos hőmérőzéssel és lejegyzésével meg tudtam határozni, mikor történik az ovuláció, ami az én esetemben kiderült, nem a középidőben van, hanem utána...DE segítségetekkel már az első hónapban megfogant a Kisbabánk! Most már "csak" vigyáznunk kell rá, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a következő még 8 hónapban! Köszönöm!"

Menor

Lájkolj minket!