A kérdés:

Kedves Doktor Úr!
Alulműködő Hashimoto miatt Letroxot szedek 75 ug-t. IVF-re készülünk, ahol fogamzásgátló szedésével kell kezdenem (kb. 2-3 hétig). TSH értékem 1,7.
Azt szeretném kérdezni, hogy emelni kell-e a Letrox adagot ebben az időszakban? (a betegtájékoztatóban az állt, hogy fogamzásgátló szedése mellett szükség lehet a Letrox adag növelésére).
Köszönöm szépen a segítséget!
Flores


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Nincs emelésre szükség, nyugodjon meg.
Üdvözlettel Dr. Tekse István

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sziasztok! Mariann vagyok 38 éves. Mi a párommal több mint egy éve próbálkoztunk míg rá nem találtam erre az oldalra. Nagyon sokat köszönhetek neki és az itt együttműködő orvosoknak is. Hála Istenek 5 hetes terhes vagyok! Ez mindössze 4 hónap alatt sikerült. Ne aggódjatok, mindenkinek sok sikert kívánok! És köszönöm még egyszer a tervezettbaba.hu-nak :)))"

Mariann74

Lájkolj minket!