A kérdés:

Üdvözlöm Doktor Úr!
A párom nemrég esett át herebiopszian, aminek eredménye negativ lett. Hormon szintje jó, genetikai gond kizárva. Eddig a leadott mintakban mindig volt csekély számú sperma, most a biopsziaban semmi
A biopszia előtt 4 héttel Augmentin nevü antibiotikumot szedett. Ez lehetett hatással az eredményre?
Érdemes esetleg szednie valami sperma növelő készítményt?
Válaszát előre is köszönöm


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Tisztelt Kérdező!
Az Augmentin szedése nem befolyásolja az eredményt. Ha az FSH szint 7 alatti, szedhet antiösztrogént ill. megpróbálhat HCG injkeciót is.
Üdvözlettel:
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"A párom és én már egy ideje dolgozunk azon, hogy babánk legyen - eddig sajnos nem jártunk sikerrel. Most végre megtaláltam ezt az oldalt, amelyik profi módon tud nekünk segíteni."

S. Anna
Budapest

Lájkolj minket!