A kérdés:

Tisztelt Doktor Úr!
Voltam Önnél alacsony tesztoszteron problémával.
Amíg szedtem a clomid-ot (12.5mg) maximumra emelte a termelést, viszont 2-3 hónap múlva a gyógyszer alkalmazása nélkül visszaesett a gyári alacsony szintre, ami szintén az alacsony tesztoszteron szint melléhatásait produkálja. Depresszió,kedvtelenség,álmosság,csökkent libidó,...
Olyan kérdésem lenne, hogy újra érdemes lenne elkezdeni ezzel a leghatékonyabb mennyiséggel a terápiát? (12.5mg)
Ez a mennyiség elméletileg nem vált ki toxikus hatásokat, de mégis egy életen át alkalmazni ???
Valószínűleg alapból alacsony a tesztoszteron szint, de mikor szedtem minden sokkal jobb volt. Bizonytalan vagyok, várom válaszát.
Előre is köszönöm szépen.
Tisztelettel,


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Szerintem az ezen a fórumon keresztüli kezelés nem a legjobb módja problémáinak megbeszélésére, jobb lenne ha emiatt személyesen keresne fel. A Clostilbegytnek alacsony dózisban a mellékhatás profilja alacsony, hosszú távú (évek) szedésével kapcsolatban a nemzetközi irodalomban sincs tapasztalat.
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Elmúltam 40 éves, sajnos volt egy spontán vetélésem... De most kisbabát várok. A Tervezettbaba.hu segítségével 5 hónap után teherbe estem. Itt szeretném még egyszer megköszönni Nektek, akik ezen az oldalon dolgoztok."

Ági
Budapest

Lájkolj minket!